intesa_logo
informohu
 
 
spacer
  • ebanking
  • Degët
  • Kontakt
  • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA SHA NISI PROCESIN E APROVIMIT TE BASHKIMIT ME PERTHITHJE TE VENETO BANKA SHA

spacer
Intesa Sanpaolo Bank Albania nisi në 10 Maj 2018 proçesin e Bashkimit me Përthithje të Veneto Banka duke dorëzuar në Bankën e Shqipërisë dokumentet e duhura për këtë aprovim dhe duke njoftuar respektivisht Qendrën Kombëtare të Biznesit (QKB).
home


Njoftim për Shtyp

 

INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA SHA NISI PROCESIN E APROVIMIT TE BASHKIMIT ME PERTHITHJE TE VENETO BANKA SHA


Intesa Sanpaolo Bank Albania nisi në 10 Maj 2018 proçesin e Bashkimit me Përthithje të Veneto Banka duke dorëzuar në Bankën e Shqipërisë dokumentet e duhura për këtë aprovim dhe duke njoftuar respektivisht Qendrën Kombëtare të Biznesit (QKB).


Asambletë e Përgjithshme të Jashtëzakonshme të Aksionerëve të "Intesa Sanpaolo Bank Albania" SHA dhe Veneto Bank SHA që u mblodhën me dt. 4 Maj 2018, miratuan bashkimin me përthithje të Veneto Banka Albania (Shoqëria e Përthithur) dhe ISP Albania (Shoqëria Përthithëse). Intesa Sanpaolo Bank Albania nisi në 10 Maj 2018 procedurat e Bashkimit.
Z. Silvio Pedrazzi, Drejtori i Përgjithshem Ekzekutiv i Intesa Sanpaolo Bank Albania, deklaroi: “Pas marrjes së aprovimit final nga autoritetet, ne do të nisnim të zbatojmë këtë bashkim në mënyrën më të natyrshme e më efektive të mundshme, së pari për të gjithë klientët e Veneto Bank. Kjo do të jetë një mundësi shumë e mirë për të focuar lidhjet me klientët tanë të rinj e ekzistues, duke i ofruar atyre eksperiencën tonë të shkëlqyer bankare, shërbime më të mira, inovative, efikase dhe më pak të kushtueshme.”
Intesa Sanpaolo, si aksionere e vetme e VB Albania dhe ISP Albania, pas vlerësimit mbi qëndrueshmërinë aktuale dhe të ardhshme si dhe rentabilitetin e aktivitetit të biznesit të të dy subjekteve, vendosi që VB Albania të shkrihet me ISP Albania, e cila do të jetë i vetmi subjekt juridik pas përfundimit të bashkimit me përthithje, duke synuar të bëhet Banka e tretë në vend, në terma të aseteve, duke rritur gjithashtu dhe përqindjen që zë në treg. Intesa Sanpaolo Bank Albania do të vijojë të ofrojë shërbime e produkte bankare cilësore për klientët individë dhe biznese të të gjitha segmenteve, duke zgjeruar rrjetin e saj të degëve në përputhje me zhvillimin ekonomik të vendit.

 

Për informacione të mëtejshme ju lutemi të kontaktoni:
Intesa Sanpaolo Bank Albania
PR & Marketing Communication Office
Rr. "Ismail Qemali" No.27, Tirana, Albania
Tel.: +355 4 2 276 440
corporate.communication@intesasanpaolobank.al

 

Të gjitha Lajmet freccia_news

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML