intesa_logo
informohu
 
 
spacer
 • Internet
 • Degët
 • Kontakt
 • ATM
Mirësevini në Internet Banking
Logohu
CALL CENTER
08006000 (Falas)
+355 4 22 76 000/ 222 / 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

Ankande

spacer
Intesa Sanpaolo Bank Albania fton të gjithë të interesuarit të marrin pjesë në ankandet e organizuara herë pas here për shitjen e pronave të saj.
back
blank_grey
blank_grey
blank_grey
back_products_grey
Në Shitje

 

Intesa Sanpaolo Bank Albania fton të gjithë të interesuarit të marrin pjesë në ankandin për shitjen e pronave si më poshtë:

 

 • Tokë Arë sip 2,935 m2 në Farkë të Madhe , Tiranë
 • Apartament me sipërfaqe 73.8 m2 në Vlorë, Lagja “Lef Sallata", afër Marketit Conad
 • Dyqan 35.8 m2 dhe Bodrum (dyqan) 35.8 m2 në Vlorë, Lagjia “Isa Boletini”, 20 m në jug-lindje të shkollës “Ismail Qemali”, 50m nga rruga kryesore.
 • Ullishte me sipërfaqe 1,500 m2 në Sauk, Tiranë, 2 km në rrugën nacionale Tiranë – Elbasan.
 • Pemëtore me sipërfaqe 1,500 m2 në Ibë, Tiranë, 50 m nga rruga kryesore Tiranë – Elbasan.
 • Tokë bujqësore me sipërfaqe  13,277  m2 në Ferras, Fier, 1 km nga rruga e re Levan - Vlorë
 • Tokë dhe ndërtesë në Librazhd (ish Fabrika e Drurit) me sipërfaqe totale 68,800 m2
 • Apartament me sipërfaqe 51.36 m2 në kat të tetë me pamje nga Lindja në zonën turistike Golem, afër Fshatit Turistik “Viena”.
 • Tokë bujqësore me sipërfaqe 1665 M2, në zonën industriale, Mezez,Tiranë. 
 • Tokë bujqësore me sipërfaqe 14,278 M2 në Gjorm, Kurbin, Toka ndodhet 50m nga rruga kryesore FushëKruje – Lezhë. 
 • Tokë dhe ndërtesë në Akern, Vlorë, pranë ish Fabrikës së Lëkurës,  si më poshtë: 
 • Ndërtesë 8,911 m2 në shesh truall me sipërfaqe 37,905 m2
 • Ndërtesë 2,748 m2 në shesh truall me sipërfaqe 14,072 m2
 • Shesh truall me sipërfaqe 1,760 m2
 • Shesh truall me sipërfaqe 15,063 m2

 

Nuk ka afat për dorëzimin e ofertës. (E Hapur- në vazhdim)

 

Ankande të mbyllura

 

Intesa Sanpaolo Bank Albania ftoi të gjithë të interesuarit të merrnin pjesë në ankandin për shitjen e dy gjeneratorëve të rinj:

 • Gjeneratorët ishin 250KVA, GenSEt P250 HE, duke përfshirë:

 

 • GenSet P220HE-220 KVA
 • CAE         Silent Canopy
 • 6200       Synchronizing Control Panel
 • PBC5       Coolant Heater 200/240V and Battery Charger
 • ATI800   Transfer Panel
 • WH         Water Heater
 • CEC         CE Certification
 • WA1C     50% Antifreeze
 • Viti 2007

 

Afati për dorëzimin e ofertës ishte data 11 Qershor 2012, ora 16.00 pranë Zyrave Qëndrore, Rr. Ismail Qemali, Nr. 27, në Zyrën e Prokurimeve.


Rregulla të përgjithshme
 • Ofertat do të dorëzohen brenda datës së përcaktuar në lajmërim, në një zarf të mbyllur mirë dhe të vulosur
Kontakte

 

E-mail:  procurement@intesasanpaolobank.al
Tel: 00355 (0) 4 22 76 000 Ext. 182 / 353
Adresa: Zyra e Prokurimeve - Departamenti i Administratës, Prokurimeve dhe Pasurive të Patundshme
Intesa Sanpaolo Bank Albania
Rr."Ismail Qemali" Nr.27
Kutia Postare: 8319
Tiranë, Shqipëri

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act Wolfsberg Group Questionnaire AML