intesa_logo
informohu
 
 
spacer
 • ebanking
 • Degët
 • Kontakt
 • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

Depozita 100 Ditë

spacer
Depozita 100 ditore është një produkt depozite nëpërmjet të cilit ju mund të përfitoni interes atraktiv për periudhën deri ne 100 ditë dhe për më tepër interesi paguhet në fillim.
back
blank_grey
blank_grey
blank_grey
back_products_grey


Ju mund të flini qetë me depozitën tuaj 100 ditore!

 

Avantazhet

 • Interesi paguhet në fillim
 • E disponueshme në LEK
 • Afati: Fiks  - 100 ditë

Kushtet e Produktit

 • E disponueshme në LEK.
 • Shuma minimale e nevojshme LEK 100,000
 • Afati: Fiks- 100 ditë
 • Interesi paguhet në fillim
 • Nuk lejohet likuidimi i parakohshëm

Normat e Interesit

 

Për normat e interest të depozitës 100 ditë, ju lutemi referojuni tabelës së Normave të Interesit të publikuara në ambjentet e bankës.

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML