intesa_logo
informohu
 
 
spacer
  • ebanking
  • Degët
  • Kontakt
  • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

Pagesa e faturave të Albtelecom

spacer
Nga data 15 dhjetor 2009, edhe klientët individë do të mund të paguajnë faturat mujore në favor te Albtelecom nëpërmjet Intesa Sanpaolo Bank Albania. Kjo pagesë mund të kryhet gjithashtu automatikisht dhe falas nëpërmjet bankës sonë duke firmosur marrëveshjen e debitimit direkt të llogarisë. Ju rikujtojmë se marrëveshja e debitimit direkt ofrohet dhe për pagesat e energjisë dhe të ujit. Intesa Sanpaolo Bank Albania, Drejt te ardhmes me ju.
home

 

Të gjitha Lajmet freccia_news

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML