intesa_logo
informohu
 
 
spacer
 • ebanking
 • Degët
 • Kontakt
 • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

Plani i Kursimit

spacer
Nëse dëshironi të kurseni, skema e Planit të Kursimit të Intesa Sanpaolo është zgjedhja më e mirë për ju! Nëpërmjet këtij plani ju keni mundësi të kurseni çdo muaj automatikisht nga llogaria juaj rrjedhëse, ju mund të zgjidhni vetë shumën që dëshironi të kurseni si dhe datën e kursimit.
back
blank_grey
blank_grey
blank_grey
back_products_grey

Avantazhet

 • Fleksibilitet

 • Norma Interesi me te larta se llogarite standarte te kursimit

 • Nuk aplikohet asnje komision per transferten mujore nga llogaria juaj rrjedhese ne llogarine tuaj te Planit te Kursimit.

 • Nje menyre e lehte dhe e thjeshte kursimi pa pasur nevoje qe te depozitoni vete shumen çdo muaj.

Kush mund te aplikoje?

 • Klientet qe marrin rrogen ne nje llogari me banken tone

 • Klientet me te ardhura te uleta dhe fikse

 • Çdo klient qe deshiron te kurseje per nje te ardhme me te sigurte

Per normat e interesit te Planit te Kursimit ju lutem referojuni:

Tabela e Normave të Interesit

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML