intesa_logo
informohu
 
 
spacer
  • ebanking
  • Degët
  • Kontakt
  • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

Të Gjitha Lajmet

spacer

 

Intesa Sanpaolo Bank Albania mbështet iniciativën e Ambasadës Italiane në Shqipëri për sezonin e eventeve Pranverë 2010 “Italia dhe Shqipëria 2010 : Dy Popuj, Një Det, Një Miqësi”, një iniciativë kjo që promovon bashkëpunimin ekonomik, kulturor dhe social midis dy vendeve mesdhetare. Kjo iniciativë është në përputhje të plotë me misionin e Bankës në përkrahje të zhvillimit të individëve, familjeve shqiptare dhe zhvillimit të vendit në përgjithësi. click for more >>
Nga data 15 dhjetor 2009, edhe klientët individë do të mund të paguajnë faturat mujore në favor te Albtelecom nëpërmjet Intesa Sanpaolo Bank Albania. Kjo pagesë mund të kryhet gjithashtu automatikisht dhe falas nëpërmjet bankës sonë duke firmosur marrëveshjen e debitimit direkt të llogarisë. Ju rikujtojmë se marrëveshja e debitimit direkt ofrohet dhe për pagesat e energjisë dhe të ujit. Intesa Sanpaolo Bank Albania, Drejt te ardhmes me ju. click for more >>
Kemi kënaqësinë t’ju prezantojmë faqen e re të bankës tonë. Fillimisht, duhet t’ju sqarojmë se përmbajtja e faqes nuk ka ndryshuar shumë, por theksi është vendosur te organizimi i informacionit në mënyrë që të jetë sa më i aksesueshëm dhe i lehtë për përdorimin tuaj. Prandaj, ju ftojmë të merrni pak kohë për t’u familjarizuar me formatin e ri. click for more >>
DJ Market Talk: Rezultatet e tre mujorit të tretë për Intesa Sanpaolo kanë tejkaluar pritshmërinë deklaron UBS. Vihet re se kapitali rregullator (bazë – Tier 1) prej 7.2% do të rritet nga shitjet e pritshme dhe zbatimi i BIS II të avancuar. Ne blerje me çmim 3.5 euro. Aksion + 1.9% me 2.96 Euro. click for more >>
Këto ditë ka filluar në të gjithë vendet e Divizionit Ndërkombëtar të Grupit Intesa Sanpaolo, duke përfshirë Shqipërinë, fushata e re e komunikimit. click for more >>
Intesa Sanpaolo SpA, banka me e madhe retail në Itali, hodhi poshtë, të premten, parashikimet e analistëve për fitimin neto në tremujorin e dytë si dhe konfirmoi parashikimet për të gjithë vitin. click for more >>
Nëse po kërkoni të siguroni një interes sa më të lartë si dhe të ardhura mujore nga kursimet tuaja, zgjidhni depozitën tonë Stafetë, një depozite e re ku muajt garojnë me njëri-tjetrin për t’ju siguruar çdo muaj të ardhura në rritjepër investimin tuaj. click for more >>
Më 10 korrik, u mbyll me sukses parku futbollistik – Milan Junior Camp, ku rreth 300 fëmijë patën mundësinë të zbaviten duke u stërvitur me metodat e trajnimit të klubit më të njohur italian A.C. Milan. Në ceremoninë e mbylljes fëmijët dhe prindërit u përshëndetën nga organizatorët e aktivitetit si dhe sponsorët lokalë. Më pas çdo fëmijë mori një çertifikatë pjesëmarrje. click for more >>
Pas suksesit të padiskutueshëm që Milan Junior Camp Tirana pati vitin e kaluar, sivjet ky aktivitet futbollistik kaq i veçantë për fëmijët, do të organizohet sërish në data 6-10 korrik. click for more >>
ju njoftojmë se Intesa Sanpaolo Bank Albania ofron norma interesit deri në 8.5% për depozitat me afat në Lek. click for more >>
 

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML