intesa_logo
informohu
 
 
spacer
  • ebanking
  • Degët
  • Kontakt
  • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

Të Gjitha Lajmet

spacer

 

(ANSA) - Torino, 16 Tetor – Shqipëria, një realitet i karakterizuar nga një normë rritjeje vjetore prej 6% që ka Italinë si partner kryesor tregtar, është e interesuar të rrisë marrëdhëniet ekonomike me Piemonten. E ka nënvijëzuar Presidenti Shqiptar Bamir Topi, në takimin e zhvilluar në Torino me Presidenten e Krahinës së Piemontes, Mercedes Bresso. click for more >>
Torino, 16 tetor - “Grupi bankar Intesa Sanpaolo ka ndërmend të vazhdojë të operojë në Shqipëri”. Ka garantuar Enrico Salza, President i Këshillit Drejtues të Grupit, në takimin me Presidentin e Republikës së Shqipërisë, Bamir Topi, në Torino së bashku me drejtuesit e shoqatave të biznesit shqiptar dhe Piemontes. click for more >>
Banka Amerikane e Shqipërisë në 10 vjetorin e krijimit të saj ndryshon zyrtarisht emrin, duke u bërë kështu pjesë e grupit më të madh bankar në zonën Euro, Intesa Sanpaolo. Nga data 13 Tetor 2008, Banka Amerikane do te njihet në tregun bankar shqiptar si Intesa Sanpaolo Bank Albania, duke ndryshuar edhe identitetin e saj viziv. click for more >>
Sot më datë 24 shtator 2008, Banka Amerikane e Shqipërisë mbushi plot 10-vjet që nga themelimi i saj, duke u bërë kështu ndër pionieret e industrisë bankare në Shqipëri, por njëkohësisht edhe një lider në tregun e ri e konkurues bankar. click for more >>
Mundësia e studimeve jashtë vendit është bërë tashmë realitet, sidomos për studentët që dëshirojnë të studiojnë në Itali. Ndërkohë, edhe numri i personave që aplikojnë çdo vit për të ndjekur studimet në universitetet e ndryshme italiane nuk tregon shenja rënie. click for more >>
Banka Amerikane e Shqipërisë ju njofton se Raporti Vjetor 2007 tashmë është publikuar. Për t’u pajisur me një kopje ju lutem vizitoni një prej degëve tona ose faqen tonë të internetit. click for more >>
Banka Amerikane e Shqipërisë prezantohet sot me faqen e saj të re. Kjo faqe ka për synim përmirësimin e kësaj hapësire virtuale, zgjerimin e informacionit rreth bankës dhe produkteve e shërbimeve që ne ofrojmë. click for more >>
Fituesit e Paketes Sportve per pjesmarrje ne Milan Junior Camp Tirane jane keta numra. click for more >>
U mblodh sot, nen drejtimin e Enrico Salza, Keshilli Drejtues i Intesa Sanpaolo i cili miratoi raportin tremujor te konsoliduar sipas 31 mars 2008. click for more >>
Më datë 9 maj 2008, BASH hapi Agjencinë Kristal pranë Qendrës Kristal, që është edhe qendra më e re dhe më e madhe tregtare brenda Tiranës. Hapja e kësaj agjencie e çoi në 19 numrin e njësive bankare që BASH operon në rrethin e Tiranës. click for more >>
 

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML