intesa_logo
informohu
 
 
spacer
  • ebanking
  • Degët
  • Kontakt
  • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

Të Gjitha Lajmet

spacer

 

Falë iniciativës së Grupit Intesa Sanpaolo, sponsor zyrtar i A.C. Milan, Banka Amerikane e Shqipërisë është një nga sponsorët e Milan Junior Camp që do të organizohet në Tiranë në datat 30 qershor – 4 korrik 2008. click for more >>
Më 20 Mars 2008 u mblodh Këshilli Drejtues i Intesa Sanpaolo, kryesuar nga Enrico Salza, dhe miratoi draftet për pasqyrat financiare dhe pasqyrat e konsoliduara financiare të Kompanisë Mëmë më 31 Dhjetor 2007. click for more >>
Intesa Sanpaolo do te vazhdoje te zgjerohet ne Europen qendrore dhe lindore, si dhe ne pellgun mesdhetar. click for more >>
Këshilli Mbikqyrës i Bankës së Shqipërisë miratoi bashkimin me përthithje të Bankës Italo Shqiptare sh.a. (BIA) në Bankën Amerikane të Shqipërisë sh.a. (BASH). click for more >>
Ne nje ceremoni te organizuar ne Londer, me date 28 Nentor 2007, revista e njohur per tregun bankar “The Banker” i akordoi Bankes Amerikane te Shqiperise (BASH) cmimin “Banka Me e Mire e Vitit 2007”, per Shqiperine. click for more >>
Banka Amerikane e Shqipërisë dhe Posta Shqiptare tashmë kanë konkretizuar një partneritet të ri për shërbimin e transfertave nga jashtë, drejt Shqipërisë. click for more >>
Banka Amerikane e Shqipërisë hapi agjencinë e saj të 2-të në zonën e Kombinatit në Tiranë – Agjencia Tabacco Holding. click for more >>
Banka Amerikane e Shqipërisë ka kënaqësinë të njoftojë se sot ajo hapi agjencinë e saj më të re në zonën e Kombinatit, në Tiranë (tek kthesa e ish-Fabrikës së Qelqit). click for more >>
Keshilli Drejtues dhe Asambleja e Jashtezakonshme e Aksionereve te Bankes Amerikane te Shqiperise miratuan Projektin e Bashkimit (bashkim me perputhje) te Bankes Italo – Shqiptare (shoqeria e perthitur) me Banken Amerikane te Shqiperise (shoqeria perthithese). click for more >>
Banka Amerikane e Shqipërisë hapi nje agjensi te re ne Komunen e Parisit. click for more >>
 

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML