intesa_logo
informohu
 
 
spacer
  • ebanking
  • Degët
  • Kontakt
  • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

Të Gjitha Lajmet

spacer

 

Duke filluar nga data 1 korrik 2006, Banka Amerikane e Shqipërisë do të ofrojë shërbim gjatë ditës së Shtunë nga ora 10:00 – 12:00 vetëm në Degët dhe Agjencitë e mëposhtme... click for more >>
Intesa Sanpaolo and Fondi Shqiptaro-Amerikane i Ndërmarrjeve (FSHAN), aksioneri i vetëm i Bankës Amerikane të Shqipërisë (BASH) lider në shërbimet korporative dhe “private banking”, zhvilluan sot “Firmosjen Zyrtare për Pjesëmarrjen e Intesa Sanpaolo në Bankën Amerikane të Shqipërisë”, për shitjen e 80% të aksioneve të Bankës, me të drejtën për blerjen e pjesës tjetër prej 20%, në fund të vitit 2009. click for more >>
Në mbledhjen e tij të datës 6 qershor 2007, Këshilli Mbikëqyrës i Bankës së Shqipërisë vendosi: Të miratojë transferimin e paketës kontrolluese në masën 80 për qind të aksioneve të Bankës Amerikane të Shqipërisë tek Grupi bankar Intesa Sanpaolo S.p.A. Itali. click for more >>
1 Qershori është Festa Ndërkombëtare e Fëmijëve dhe si e tillë ajo festohet nga të gjithë fëmijët dhe familjet kudo që ndodhen. Me këtë rast edhe Banka Amerikane e Shqipërisë, ka bërë përgatitje ta festojë këtë Ditë sëbashku me familjet e fëmijëve që lindin në këtë datë. click for more >>
Tashme ju mund t’i paguani edhe taksat vendore me karten tuaj Visa, MasterCard ose Maestro. Shlyerja e taksave vendore me karte mund te behet prane sporteleve te Drejtorise se Pergjithshme te Tatim-Taksave Vendore , Bashkia Tirane (DPTTVB). Ky eshte nje sherbim lehtesues i cili ofrohet pa asnje komision per te gjithe ju si individe dhe biznese. click for more >>
Banka Amerikane e Shqiperise ofron nje produkt te ri per klientet e saj: Certifikate Pronesie ne Obligacionin e Pare Pesevjecar te Republikes se Shqiperise. Ky produkt eshte i disponueshem per cdo klient qe deshiron te investoje nepermjet BASH-it. click for more >>
Tashme edhe klientet individe te ABAflex-it do mund te paguajne faturen e ujesjellsit "online" nepermjet ABAflex-it ne favor te "Ujesjelles Kanalizime Sh.a. Tirane". click for more >>
Për gjysmën e parë të këtij viti, Banka Amerikane e Shqipërisë e rriti fitimin e saj neto me 52.4 për qind, duke e cuar nga 265 milionë lekë që ishte në gjysmë e parë të 2005-ës, në 404 million lekë. click for more >>
 

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML