intesa_logo
informohu
 
 
spacer
  • ebanking
  • Degët
  • Kontakt
  • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

Të Gjitha Lajmet

spacer

 

Ne fillim te shtatorit, Banka Amerikane e Shqiperise hodhi ne treg nje oferte te re per te gjithe klientet e ABAflex-it te cilet do vendosnin ta perdornin kete sherbim per kryerjen e transfertave me jashte. Oferta, e cila eshte e vlefshme nga data 1 shtator deri me 31 dhjetor, konsiston ne nje ulje prej 10-euro per cdo transferte, dhe cdo shume, qe transferohet ne nje llogari tjeter jashte BASH-it. click for more >>
BASH-i sapo ka nxjerre ne treg nje produkt te ri shume interesant ekskuzivisht per perdoruesit e ABAflex-it. click for more >>
Fondi Shqiptaro–Amerikan i Ndermarrjeve (FSHAN) ka arritur ne parim nje marreveshje me Grupin SanPaolo IMI per shitjen e 80% te aksioneve te Banke Amerikane te Shqiperise, duke mbajtur nje pjesemarrje prej 20% te aksioneve. click for more >>
Banka Amerikane e Shqipërisë ka rritur normat e interesit për depozitat në Lek. Përkatësisht 4.50% për depozitat 6 mujore; 5.30% për ato 1 vjecare dhe 6.00% për ato 2 vjecare. click for more >>
Keto dite BASH hodhi ne treg normat me te fundit te interesit per te gjitha llojet e kredive hipotekare, pra kredi per apartament, dyqan, rikonstruktim apartamenti ose dyqani, mobilim, etj. click for more >>
Në vazhdën e zgjerimit të mundësive për pagesat me kartë Banka Amerikane e Shqipërisë ka nënshkruar një marrëveshje tjetër me Bashkinë e Tiranës nëpërmjet të cilës çdo individ apo biznes që dëshiron, mund t’i paguaj taksat vendore edhe me kartën Visa ose MasterCard. click for more >>
Falë një marrëveshje të re ndërmjet Bankës Amerikane të Shqipërisë dhe Vodafone Albania tashmë çdo individ apo biznes klient i Vodafone Albania mund të kryej pagesa faturash apo blerje të ndryshme me kartën Visa ose MasterCard në dy prej pikave kryesore të Vodafone Albania në Tiranë. click for more >>
Tashmë Banka Amerikane e Shqipërisë e ka konsoliduar pozicionin e vet si një institucion financiar i qëndrueshëm. Banka ka si mision të ofrojë shërbime financiare jo vetëm klientëve në Shqipëri, por gjithashtu edhe për komunitetet shqiptare që jeton në Greqi dhe Itali. click for more >>
Te henen, me date 19 qershor 2006, Banka Amerikane e Shqiperise, ne kuader te nje angazhimi me Ministrine e Arsimit dhe Shkences, organizoi nje takim per t’u uruar mireseardhjen 10 studenteve te deges Informatike-Ekonomike te cilet jane perzgjedhur nga Ministria per te marre pjese ne nje program praktike profesionale ne Banken Amerikane. click for more >>
Këtë vit, Banka Amerikane e Shqipërisë hapi me sukses dy degë të reja, një në Selanik të Greqisë dhe një tjetër në qytetin e Lushnjës. Gjithashtu, Banka e zgjeroi më tej rrjetin e vet në Tiranë duke shtuar tre agjenci të reja. Agjencia Karl Topia është njësia bankare më e re e cila u hap më datë 2 qershor 2006. click for more >>
 

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML