intesa_logo
informohu
 
 
spacer
  • ebanking
  • Degët
  • Kontakt
  • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

Të Gjitha Lajmet

spacer

 

Banka Amerikane e Shqiperise prezantoi produktin me te fundit te ABAcard – karten Visa Classic – duke e cuar numrin e kartave ne 6. Aktualisht BASH eshte banka e pare ne Shqiperi per gamen e produkteve karta qe ofron. click for more >>
Banka Amerikane e Shqiperise (BASH) hap dyert e agjencise se saj me te re ne Tirane. Perkrah zgjerimit te numrit te agjencive dhe degeve te saj, agjencia e re synon te sjelle sherbimet e BASH-it me prane klienteve dhe banoreve ne zonen e Tiranes se Re. click for more >>
Banka Amerikane e Shqiperise njofton se me date 14 prill 2006 do hape degen e saj te dyte ne Greqi. Dega e Selanikut shenon nje hap tjeter te rendesishem ne strategjine e BASH-it per te qene me afer komuniteteve shqiptare qe jetojne dhe punojne ne Greqi, per t’ju ofruar atyre gamen e gjere te produkteve dhe sherbimeve te veta cilesore. click for more >>
Banka Amerikane e Shqiperise ka kenaqesine t’ju njoftoj se po zgjeron aktivitetetin e saj bankar nepermjet hapjes se deges me te re tek Qendra Evropiane Tregtare, me date 3 prill. click for more >>
Banka Amerikane e Shqiperise tashme ofron nje sherbim te ri per depozitimin e parave pas orarit zyrtar te punes, nepermjet sherbimit te Kasafortes se Nates – Night Safe qe eshte instaluar tek Agjencia jone ne QTU, ne krah te deres kryesore. click for more >>
Duke filluar nga fundi i muajit shkurt BASH-i aplikon norma te reja interesi per Depozitat me Afat ne Euro. Normat e interesit jane perkatesisht 2.4% per depozitat 1-mujore, 2.6% per depozitat 3-mujore, 2.8% per depozitat 6-mujore, 3.0% per depozitat 1-vjecare dhe 3.5% per depozitat 2-vjecare. click for more >>
Me date 17 shkurt 2006, Banka Amerikane e Shqiperise (BASH) nenshkroi nje marreveshje me Korporaten Elektroenergjitike Shqiptare (KESH) per kryerjen e pagesave automatike per faturat e KESH-it nepermjet BASH-it. click for more >>
Nese punoni dhe jetoni ne Greqi dhe keni te aferm ne Shqiperi te cileve duhet t’u dergoni rregullisht para, atehere ABAcard White – Karta e Bardhe ka disa avantazhe qe kartat e tjera nuk i kane. click for more >>
Pas marrjes se Licenses per pranimin e kartave ne Pikat e Shitjes - POS ne vitin 2005 nga dy kompanite kryesore nderkombetare Visa dhe MasterCard, Banka Amerikane e Shqiperise filloi zbatimin e procesit per instalimin e terminaleve POS. click for more >>
BASH eshte banka e vetme ne Shqiperi e cila ka futur terminalet e pagesave (POS) me teknologjine celulare GSM. click for more >>
 

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML