intesa_logo
informohu
 
 
spacer
  • ebanking
  • Degët
  • Kontakt
  • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

Të Gjitha Lajmet

spacer

 

Kete jave, Banka Amerikane e Shqiperise perfundoi me sukses instalimin e dy ATM-ve te reja ne Qendren Tregtare Europiane (QTE) ne Tirane. ATM-te jane vendosur ne dy hyrjet kryesore te nderteses per t’ju dhene keshtu te gjithe perdoruesve akses me te mire. click for more >>
Tashme, gjithe klientet e BASH-it kane nje mundesi me shume per te investuar kursimet e tyre ne Leke ne Bono Thesari. BASH eshte nje nga tre bankat e nivelit te dyte e cila ka marre licensen si “Rregjistrues i Bonove te Thesarit” leshuar nga Komisioni Shqiptar i Letrave me Vlere. click for more >>
Banka Amerikane e Shqiperise e mbylli vitin 2005 me nje total kredie prej 202 milion USD dhe limit kredie per klient prej 6.3 milion USD. click for more >>
Si pjese e planeve te saj te zgjerimit, Banka Amerikane e Shqiperise hapi dje degen e saj me te re ne qytetin e Lushnjes. Dega e re e Lushnjes do ofroje gamen e plote te sherbimeve dhe produkteve te BASH-it si per korporatat ashtu edhe per individet. click for more >>
Prestigj, limite me te larta shpenzimi, sherbime shtese dhe sigurim ne udhetim; keto jane karakteristikat e nje prej produkteve me te fundit te BASH – kartes ABAgoldcard MasterCard. click for more >>
 

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML