intesa_logo
informohu
 
 
spacer
  • ebanking
  • Degët
  • Kontakt
  • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

Të Gjitha Lajmet

spacer

 

INTESA SANPAOLO: REZULTATET E KONSOLIDUARA ME 30 QERSHOR 2016
“INTESA SANPAOLO ESHTE BANKA ME E FORTE MIDIS BANKAVE KRYESORE NE EUROPE” - C. MESSINA, CEO ISP GROUP
INTESA SANPAOLO: REZULTATET E PROVES SE REZISTENCES NE TE GJITHE BASHKIMIN EUROPIAN PER VITIN 2016
AMBASADORI I ITALISE Z. ALBERTO CUTILLO& DPE I INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA,Z. SILVIO PEDRAZZI INAGUROJNE HAPJEN E DEGES SE RE NE BRUNES
ULEN INTERESAT E KREDIVE HIPOTEKORE DHE NUK APLIKOHET ASNJE KOMISION PER PAGESE TE PARAKOHSHME
BERZH mbështet bizneset e drejtuara nga gratë në Shqipëri
Dy milionë euro për të përmirësuar mundësitë e financimit në kuadrin e programit të Grave në Biznes click for more >>
DEKLARATE NGA CARLO MESSINA, DREJTORI I PERGJITHSHEM EKZEKUTIV  I INTESA SANPAOLO,MBI REZULTATET FINANCIARE TE GRUPIT PER TREMUJORIN E TRETE
...këto rezultate janë rezultatet tona më të mira që nga krijimi i Grupit... click for more >>
 

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML