intesa_logo
informohu
 
 
spacer
  • ebanking
  • Degët
  • Kontakt
  • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

Të Gjitha Lajmet

spacer

 

HAPET DEGA E RE NE RRUGEN E ELBASANIT
KRYETARI I NJESISE BASHKIAKE NR.2, Z. ELEZ GJOZA DHE DREJTORI I PERGJITHSHEM EKZEKUTIV I INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA, Z. SILVIO PEDRAZZI INAGURUAN DEGEN E RE click for more >>
RRITJE E MADHE E FITIMIT, DUKE TEJKALUAR OBJEKTIVAT E PLANIT TË BIZNESIT TË BANKËS PËR PERIUDHËN 2014-2017. click for more >>
VAZHDON “MARATONA” E MARRËVESHJEVE TË REJA NË POSTËN SHQIPTARE
Në Postë edhe pagesat e kredive edhe dëmshpërblimet për të afektuarit nga projekti TAP me Bankën Intesa Sanpaolo Albania click for more >>
INAGUROHET HAPJA E DEGES SE RE NE BULEVARDIN REPUBLIKA, KORÇE
Kryebashkiaku i Korçës, Z. Sotiraq Filo dhe DPE i Intesa Sanpaolo Bank Albania Z.Silvio Pedrazzi inaguruan hapjen e Degës së Re në Korçë. click for more >>
BERZH dhe Intesa Sanpaolo Bank Albania mbështesin financimet afatgjata në Shqipëri
Mundësia për ndarjen e e riskut krijon kanale të reja kreditimi për kompanitë në rritje click for more >>
... që përfshijnë Bankat Greke nuk do të kreditohen në llogaritë e përfituesve, për shkak të situatës aktuale financiare... click for more >>
ECAPITAL CULTURE - ADRIATIC START UP SCHOOL
Sipërmarrësit e rinj të turizmit kulturor në vendet e Adriatikut. 40 bursa studimi. Afati i fundit i aplikimeve është 20 Korrik 2015 në orën 12:00. click for more >>
Mbështesim Risitë në Agrobiznes, Serat, një potencial i madh për t'u eksploruar!
Dege e Re ne TEG
SH.T.Z. Massimo Gaiani, Amasadori i Italisë në Shqipëri dhe Drejtori i Përgjithshëm Ekzekutiv i Intesa Sanpaolo Bank Albania Z.Silvio Pedrazzi inaguruan sot hapjen e Degës së Re në Qendrën Tregtare TEG click for more >>
INTESA SANPAOLO: GIAN MARIA GROS-PIETRO, KRYETAR I BORDIT DREJTUES TE GRUPIT INTESA SANPAOLO DHE IGNACIO JAQUOTOT, DREJTOR I DIVIZIONIT NDERKOMBETAR TE BANKAVE FILIALE VIZITOJNE TIRANEN DHE INAGUROJNE HAPJEN E DEGES SE RE NE RRUGEN E KAVAJES
 

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML