intesa_logo
informohu
 
 
spacer
  • ebanking
  • Degët
  • Kontakt
  • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

Të Gjitha Lajmet

spacer

 

15 të sapo diplomuar nisin praktikën pranë Intesa Sanpaolo Bank Albania përmes marrëveshjes me Zyrën e Punës
Çmimet Universitare për Kënaqësinë e Klientit
Skuadra Fituese përbëhej nga dy studente të Universitetit të Tiranës: Raisa Uku e Ermira Zhuka click for more >>
DEKLARATË E CARLO MESSINA, CEO INTESA SANPAOLO GROUP
“Ky tremujor i parë i fuqishëm përfaqëson një fillim të mbarë për 2014 dhe siguron një platformë pozitive për vitin në vazhdim... click for more >>
Instrumente të rinj financiar në mbështetje të sektorit të Agro-Biznesit, për të arritur “Cilësi dhe Teknologji”
Grupimi i Dhuruesve Vullnetarë të Gjakut të Intesa Sanpaolo Bank Albania organizoi iniciativën e Dhurimit Vullnetar të Gjakut në ambientet e Bankës, e kthyer në traditë prej 4 vitesh. click for more >>
Nga 22 Janar 2014, Intesa Sanpaolo Bank Albania do të ofrojë shërbimet e saj në një degë të re në Durrës për klientët individë dhe biznes. click for more >>
 

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML