intesa_logo
informohu
 
 
spacer
  • ebanking
  • Degët
  • Kontakt
  • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

Të Gjitha Lajmet

spacer

 

NJOFTIM PËR SHTYP click for more >>
Edhe një tjetër Bankë e Grupit mori Çmim: Intesa Sanpaolo Banka, Bosnje-Hercegovinë click for more >>
Tre artistë të rinj u vlerësuan për punën dhe pjesëmarrjen e tyre në Projektin “Live Art 2013”. Eventi u zhvillua ditën e hënë, 30 Shtator 2013 në orën 19.00 në ambientet e Galerisë Kombëtare të Arteve. click for more >>
U nënshkrua një marrëveshje këshillimi për zhvillimin e mëtejshëm të ekspertizës. click for more >>
Z. Silvio Pedrazzi do t’i bashkohet Intesa Sanpaolo Bank Albania si Drejtori i ri i Përgjithshëm Ekzekutiv. Banka është në pritje të aprovimit nga autoritetet lokale për emërimin e tij zyrtarisht. click for more >>
Banka jonë ju ofron mundësinë e pagesave “On-line” në favor të cilësdo Zyrë Doganore në Shqipëri. click for more >>
Hidhet ne treg « Inspire », karta e re e debitit nga Grupi Intesa Sanpaolo
INTESA SANPAOLO: REZULTATET PËR VITIN 2012,
DEKLARATË NGA ENRICO CUCCHIANI,DPE.
Torino, Milano, 12 Mars 2013 click for more >>
DEGË E RE NË BERAT - Intesa Sanpaolo Bank Albania
Nga data 1 Mars, 2013 Banka do të ofrojë shërbimet e saj për klientët individë e korporata në qytetin e Beratit. click for more >>
 

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML