intesa_logo
informohu
 
 
spacer
  • ebanking
  • Degët
  • Kontakt
  • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

Të Gjitha Lajmet

spacer

 

INTESA SANPAOLO FITON ÇMIMIN “BANKA E VITIT PËR VITIN 2012 NË ITALI” PËR TË TRETIN VIT RADHAS, EDHE DY BANKA TË TJERA... click for more >>
KOMUNIKATË PËR SHTYP
ENRICO CUCCHIANI,DREJTOR I PËRGJITHSHËM EKZEKUTIV I INTESA SANPAOLO & PASQYRA E REZULTATEVE PËR PERIUDHËN DERI NË 30 SHTATOR 2012 click for more >>
KOMUNIKIM PËR SHTYP
MARCO BOLGIANI, DREJTORI I RI I DIVIZIONIT NDËRKOMBËTAR TË BANKAVE FILIALE click for more >>
Njoftim për Shtyp
Tiranë, më 21 shtator 2012 - Alexander Resch, është zyrtarisht Drejtori i Ri i Përgjithshëm Ekzekutiv i Bankës Intesa Sanpaolo në Shqipëri. Ai emërohet në këtë post të rëndësishëm pas një kariere të suksesshme në institucione të ndryshme të Grupit Intesa Sanpaolo. click for more >>
DEKLARATË ENRICO CUCCHIANI, CEO I INTESA SANPAOLO: Rezultatet e Konsoliduara më 30 Qershor 2012
"Jemi të kënaqur me rezultatet e arritura në 6-mujorin e parë të vitit. Intesa Sanpaolo mbylli 6-mujorin e parë me një bilanc jashtëzakonisht të qëndrueshëm." click for more >>
Intesa Sanpaolo fiton Çmimin si “Banka më e Mirë në Itali” për të dytin vit rradhazi. click for more >>
Drejtori i Përgjithshëm Ekzekutiv i Intesa Sanpaolo, Enrico Cucchiani:  Europa ka nevojë për Eurobonde
THE WALL STREET JOURNAL click for more >>
NDIHMË PËR VIKTIMAT E TËRMETIT NË EMILIA-ROMAGNA
Intesa Sanpaolo Bank Albania – IBAN AL57208111010000037820032801 “DONAZIONI VITTIME TERREMOTO IN EMILIA -ROMAGNA“ click for more >>
“Në një skenar të karakterizuar nga një paqëndrueshmëri ekstreme, pasiguri e lartë dhe tregues ekonomikë që vazhdojnë të japin sinjale kritike në nivel europian dhe kombëtar, Intesa Sanpaolo mbylli tremujorin e parë me fitime në rritje, kjo falë shtimit të depozitave dhe kredive të lëvruara në mbështetje të ekonomisë reale” click for more >>
 

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML