intesa_logo
informohu
 
 
spacer
  • ebanking
  • Degët
  • Kontakt
  • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

Të Gjitha Lajmet

spacer

 

Fitues i çmimit si filmi më i mirë në edicionin 2011 të Festivalit Ndërkombëtar të Filmit në Durrës, me “Të fitosh”(Vincere) – që ka marrë tetë çmime David di Donatello (2010) – regjizori italian, Marco Bellocchio, erdhi për vizitë në Shqipëri në dt. 5 dhe 6 maj, me një program të pasur takimesh, në Tiranë dhe Durrës. click for more >>
Asambleja e Përgjithshme e Aksionarëve të Intesa Sanpaolo Bank Albania sh.a., në mbledhjen e zhvilluar në 30 mars 2012, miratoi Bilancin sipas SNRF për vitin 2011, i cili regjistroi rezultate të mira të arritura nga filiali i Intesa Sanpaolo në Shqipëri. Banka rriti totalin e aktiveve dhe përmirësoi profitabilitetin duke arritur nje Fitim Neto prej LEK 2,5 miliard(€18 milion). click for more >>
Torino, Milano, 15 Mars 2012 – Bordi Drejtues i Intesa Sanpaolos aprovoi në mbledhjen e sotme draftin e gjëndjes financiare, të kompanisë mëmë dhe atyre bashkëlidhur saj, për vitin që përfundoi më 31 Dhjetor 2011. click for more >>
Drejtori i ri ekzekutiv i Intesa Sanpaolo-s planifikon të ndryshojë drejtuesit e lartë, duke qenë se Banka më e madhe e Italisë për vlerën e tregut kërkon të ripozicionojë vetveten si një lojtar “më pak italian” dhe më shumë global. click for more >>
Ju fton të ndiqni ciklin e takimeve me kinemanë italiane çdo të martë në orën 19.00, pranë Akademisë së Filmit dhe Multimedias Marubi në Tiranë. click for more >>
Parashikimi i fundvitit tregon nje prerje te re drastike te ritmeve te rritjes ne PBB - GDP Globale, qe vjen si rrjedhoje e perkeqesimit te pritshmerive mbi ekonomine europiane dhe pjeserisht ka nje pamje me pak te favorshme per cmimet e mallrave. click for more >>
NJOFTIM PËR SHTYP
INTESA SANPAOLO: ENRICO TOMMASO CUCCHIANI EMËROHET ADMINISTRATOR I DELEGUAR DHE DPE click for more >>
INTESA SANPAOLO: DPE CORRADO PASSERA EMËROHET MINISTËR I ZHVILLIMIT EKONOMIK, INFRASTRUKTURËS DHE TRANSPORTIT click for more >>
INTESA SANPAOLO VAZHDON ME PËRKUSHTIM TË MBËSHTESË SIPËRMARRJET ITALIANE NË TREGJET NDËRKOMBËTARE -Deklaratë mbi qëllimin e hapjes së një Dege në Brazil -Dhënia e Autorizimit për Zyrë Përfaqësimi në Emiratet e Bashkuara Arabe click for more >>
INTESA SANPAOLO: Testi i Autoritetit Bankar Europian (EBA)konfirmon mjaftueshmërinë e kapitalit të Grupit. click for more >>
 

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML