intesa_logo
informohu
 
 
spacer
  • ebanking
  • Degët
  • Kontakt
  • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

Të Gjitha Lajmet

spacer

 

Intesa Sanpaolo nuk e sheh të nevojshme rritjen e kapitalit – CEO (Reuters) CEO i Intesa Sanpaolo-s: mënyra e përballimit të krizës nga BE është shumë e pakënaqshme!Duhet të qartësohet menjëherë situata në Greqi! Nuk ka plane për rikapitalizim pas krizës në Greqi (Dow Jones) click for more >>
Intesa Sanpaolo Bank Albania financoi një bursë për studime pasuniversitare në Itali click for more >>
Intesa Sanpaolo deklaron mbulimin me 95 % në 2011 të instrumenteve të investimit afatmesëm - afatgjatë. Likuiditeti dhe financimet e Intesa Sanpaolo-s mund t’i tejkalojnë vështirësitë aktuale të tregut. Kryetari i Bordit Menaxhues të Intesa Sanpaolo deklaroi se Banka ka likuiditet të mjaftueshëm. click for more >>
CEO Corrado Passera prezantoi Rezultatet e Intesa Sanpaolo për 6-mujorin e parë të vitit, në 5 Gusht, 2011.
NJOFTIM PËR SHTYP: Torino, Milano 15 Korrik 2011 - Intesa Sanpaolo ishte subjekt i testimit të stresit i cili u zhvillua në të gjithë BE nga Autoriteti Evropian Bankar (EBA). click for more >>
Çmimet e Ekselencës për vitin 2011 nga Euromoney: Intesa Sanpaolo fiton Çmimin “Banka më e mirë në Itali” click for more >>
Deklaratë për shtyp
INTESA SANPAOLO: REZULTATET E KONSOLIDUARA PËR PERIUDHËN DERI ME 31 MARS 2011 click for more >>
“Çmimi Universitar për Kënaqësinë e Klientit”
Ceremonia e Çmimeve dhe Fituesit click for more >>
Intesa Sanpaolo, rritje e kapitalit me 5 miliard Euro
Grupi më i madh bankar Italian ka njoftuar një shtim të kapitalit prej 5 miliardë Eurosh duke i paraprirë kërkesave të Basel III. Plani i biznesit synon që të arrihen të ardhura neto prej 4,2 miliardë Euro deri në 2013 dhe 5,6 Miliardë Euro deri në 2015. Intesa synon gjithashtu të reduktojë kostot dhe të rrisë produktivitetin. click for more >>
Torino, Milano - Në takimin që u mbajt në 15 Mars 2011, Këshilli Drejtues i Intesa Sanpaolo nën udhëheqjen e Z. Andrea Beltratti miratoi rezultatet financiare të Kompanisë mëmë dhe kompanive të bashkuara me të, për vitin që përfundoi me 31 Dhjetor 2010. click for more >>
 

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML