intesa_logo
informohu
 
 
spacer
  • ebanking
  • Degët
  • Kontakt
  • ATM
Internet Banking
Logohu
Intesa Mobile
Më shumë
CALL CENTER
08006000
(Falas nga Albtelecom & Eagle)

+355 4 22 76 000/ 222/ 223
+ 355 (0) 692080903
produktet po ngarkohen

Të Gjitha Lajmet

spacer

 

* Gjatë tremujorit të tretë fitimi neto ishte 510 milion euro, krahasuar me parashikimin I/B/E/S prej 543 milion euro * Basel III rriti normat e kapitalit me 68 bps, nën nivelin e parashikimeve * Banka shpreson që për vitin 2010 fitimi neto të jetë më i mirë se në vitin 2009 * Aksionet u rritën me 1.2 %, sipas sektorit click for more >>
Edukimi i fëmijëve në zonën e Kasallës 2010 – 2011
Kërkesës drejtuar donatorëve për të mbështetur këtë inisiativë iu përgjigj INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA, e cila me dashamirësi dha kontributin e saj (për vitin akademik Shtator 2010 – maj 2011) në mbështetje të projektit. INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA mbështeti këtë projekt duke financuar për një vit shkollor blerjen e materialeve didaktike dhe ushqimin e fëmijëve. click for more >>
Banka më e madhe në Italy për shërbimet dhe produktet bankare për klientët individë Intesa Sanpaolo është e interesuar për kryerjen e operacioneve në Europën Lindore deklaroi ditën e Shtunë Drejtori Ekzekutiv Corrado Passera. click for more >>
Global Finance boton emrat e 50 bankave me te sigurta ne bote ne 2010 click for more >>
Tashmë paga juaj derdhet tek Intesa Sanpaolo Bank Albania! click for more >>
I nderuar Klient, nëse dëshironi që të kurseni, Plani i Kursimit i Intesa Sanpaolo Bank Albania është zgjidhja më e mirë për ju! Nëpërmjet këtij plani ju jeni në gjendje të kurseni automatikisht cdo muaj nga llogaria juaj rrjedhëse, të zgjidhni vetë shumën që do të kurseni, si edhe datën e kursimit. click for more >>
Torino, Milano – Në një mbledhje të mbajtur më 19 mars 2010, Këshilli Drejtues i Intesa Sanpaolo i drejtuar nga Enrico SALZA, miratoi të dhënat financiare të kompanisë mëmë dhe të dhënat e konsoliduara, për vitin që mbyllet më 31 Dhjetor 2009. click for more >>
Intesa Sanpaolo Bank Albania ka vënë në dispozicion një buxhet prej 50.000 euro për të blerë ushqim për bagëtinë dhe për ta shpërndarë atë në zonat e përmbytura në Shkodër.Buxheti në fjalë është ngritur nga një inciativë e përbashkët e Zyrës Qëndrore të Intesa Sanpaolo Bank në Milano me një kontribut prej 10.000 euro, dhe Intesa Sanpaolo Bank Albania me 40.000 euro. click for more >>
Intesa Sanpaolo Bank Albania mbështet iniciativën e Ambasadës Italiane në Shqipëri për sezonin e eventeve Pranverë 2010 “Italia dhe Shqipëria 2010 : Dy Popuj, Një Det, Një Miqësi”, një iniciativë kjo që promovon bashkëpunimin ekonomik, kulturor dhe social midis dy vendeve mesdhetare. Kjo iniciativë është në përputhje të plotë me misionin e Bankës në përkrahje të zhvillimit të individëve, familjeve shqiptare dhe zhvillimit të vendit në përgjithësi. click for more >>
Nga data 15 dhjetor 2009, edhe klientët individë do të mund të paguajnë faturat mujore në favor te Albtelecom nëpërmjet Intesa Sanpaolo Bank Albania. Kjo pagesë mund të kryhet gjithashtu automatikisht dhe falas nëpërmjet bankës sonë duke firmosur marrëveshjen e debitimit direkt të llogarisë. Ju rikujtojmë se marrëveshja e debitimit direkt ofrohet dhe për pagesat e energjisë dhe të ujit. Intesa Sanpaolo Bank Albania, Drejt te ardhmes me ju. click for more >>
 

 

spacer

 

 

ispa_locator
 
 
spacer
Të rejat e fundit
Kursi i Këmbimit
Normat e Interesit
© INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA ASD Politika e Privatësisë Kushtet e Përdorimit Patriot Act. Wolfsberg Group Questionnaire AML