• No Suggestions Result

PAGUAJ ME VISA INSPIRE

PERFITO 10% ULJE NE BLERJET E TUA

PERFITO 10% ULJE!

Paguaj me kartën Visa Inspire dhe përfito 10% ulje në koleksionet e reja!

Oferta është e vlefshme nga data 14-31 mars në dyqanet Sport Vision, Sport Reality, Nike dhe BUZZ.

Kushtet e ofertës:

• Subjekt i shpërblimit janë kartat e debitit Visa Inspire të lëshuara nga Intesa Sanpaolo Bank Albania. 
• Fushata është e vlefshme gjatë periudhës 14-31 Mars 2024.
• Klientët do të përfitojnë 10% ulje në koleksionin e ri të dyqaneve Sport Vision, Sport Reality, Nike dhe Buzz, për pagesat me kartën Visa Inspire në POS-in e Intesa Sanpaolo Bank Albania.
• Banka rezervon të drejtën për të vlerësuar dhe vendosur mbi pranueshmerinë e veprimeve, nëse përdorimi i kartës është kryer në përputhje të plotë me marrëveshjen e përdorimit që klienti ka me bankën.
• Banka rezervon të drejtën që  të përjashtojë nga fushata klientë të caktuar nëse e shikon të arsyeshme.
• Banka rezervon të drejtën të ndërpresë fushatën në çdo moment.

people and bike

Lista e dyqaneve

Kliko "shkarko" për të parë listën e plotë të dyqaneve ku përfitohet oferta
Need help?

Contact our digital branch service

Choose the right assistance for you

+355 68 7573 000

Press 1 for Albanian; 2 for English; 3 for Italian
To be connected to Customer Service
1
To report a Lost or a Stolen Card
2
For Treasury Services
3
To return to Initial Menu
0