Kredia 24 Orë

Bëj plane për nesër! Kredia e shpejtë të mundëson të arrish qëllimet në 24 ore!

Avantazhet & Përfitimet

Aprovim për 24 orë

Aprovim i shpejtë për 24 orë!

Pa Kolateral

Nuk kërkohet asnjë kolateral ose garanci

Pa Garantues

Nuk ka nevojë për garantues ose bashkë-huamarrës

Personalizo kredine tende

Zgjidh shumen te duhet, kohezgjatjen dhe gjithe detajet e tjera per te aritur kushtet qe te pershtaten

Monedha

Tipi i interesit

Shuma e kredise

Lek
Euro

Kohezgjatja

Kohezgjatja e zgjedhur 12 muaj
6 muaj 60 muaj
 • Me transferim page
  Ofertë
  Kredia jote
  • Kësti Mujor - periudha e parë - Lek
  • Kësti Mujor - periudha e mbetur - Lek
  • Shuma e Kredisë - Lek
  • Shuma për t'u paguar - Lek
  • Afati - muaj
  • Norma fikse e interesit - %
  • Norma fikse e interesit - periudha e parë - %
  • Norma fikse e interesit - periudha e mbetur - %
  • Norma variabël e interesit - periudha e mbetur - %
  • Norma variabël e interesit - %
 • Pa transferim page
  Kredia jote
  • Kësti Mujor - periudha e parë - Lek
  • Kësti Mujor - periudha e mbetur - Lek
  • Shuma e Kredisë - Lek
  • Shuma për t'u paguar - Lek
  • Afati - muaj
  • Norma fikse e interesit - %
  • Norma fikse e interesit - periudha e parë - %
  • Norma fikse e interesit - periudha e mbetur - %
  • Norma variabël e interesit - periudha e mbetur - %
  • Norma variabël e interesit - %
fastloan

A e di se?

Nuk është e nevojshme të paraqesësh asnjë dokument në lidhje me qëllimin e përdorimit të fondeve të kredisë.

Mund të mbyllësh linjën e kredisë në çdo kohë PA asnjë penalitet.

Informacion

Kualifikohen për këtë Kredi  të gjithë shtetasit Shqiptarë, me rezidencë në Shqipëri, me të ardhura të rregullta, 100% të deklaruara, ku pagesat bëhen përmes sistemit bankar.

Për kushtet e plota të Kredisë dhe dokumentat që duhet të paraqisni ju lutemi të vizitoni cilëndo prej degëve të Intesa Sanpaolo Bank Albania ose të telefononi në Shërbimin Call Center.

Të duhet ndihmë?
Kontakto shërbimin e klientit
Zgjidh asistencën më të mirë për ty

+355 4 22 76 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0