Depozita 10 & 15 mujore në Dollar USD

Krijo depozitën tënde 10 ose 15 mujore në Dollarë - USD ($)
Shijo interesat e larta!

Pse të zgjedhësh këto depozita?

Monedha

Një nga depozitat më të mira në Dollarë USD

Interesa të larta

Normat e interesit më të larta në treg

Afati i maturimit

Zgjidhe ti afatin e maturimit, 10 ose 15 mujore

A e di se?

A e di se?


 

  • Depozitat në Dollare Amerikan (USD) me normat e interesit më të larta në treg!

 

  • Me afat 10 mujor me interes 1.75% dhe me afat 15 mujor me interes 2%.
Depozita 10 mujore në Dollarë USD
Depozita 10 mujore në Dollarë USD
  • Monedha USD
  • Norma e Interesit 1.75%
  • Afati i maturimit 10 Muaj
Depozita 15 mujore në Dollarë USD
Depozita 15 mujore në Dollarë USD
  • Monedha USD
  • Norma e Interesit 2%
  • Afati i maturimit 15 muaj
Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën më të mirë për ty

+355 4 22 76 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0

Faqja Zyrtare e Intesa Sanpaolo Bank Albania përdor Cookies për të të siguruar eksperiencën më të mirë të kërkimit. Duke klikuar mbi "Prano të gjitha Cookies", ti pranon për ruajtjen e Cookies në pajisjen tënde për të rritur cilësinë e lundrimit në faqen e internetit, analizimin e përdorimit të faqes dhe na ndihmon në përpjekjet tona të reklamimit. (COOKIE POLICY).

Call me back Chat