Depozita 18 dhe 30 Mujore

Zgjidh alternativën që të përshtatet më shumë dhe përfito nga interesat gjithmonë në rritje.

Avantazhe & Përfitime

Interesa çdo vit

Mundësi për të marrë interes çdo vit

Interesa konkuruese

Përfito interesa konkuruese!

Pa penalitet

Pa penalitet për thyerje depozite të parakohshme

depozita1830

A e dije?


Nëse ke një depozitë ne Euro që nuk ështe maturuar akoma, mund ta kalosh në Depozitën me afat 18 & 30 mujore në Lek pa humbur interesin e depozitës ekzistuese dhe duke përfituar njëkohësisht interesin më të mirë në treg.

18 muaj
Depozita 18 mujore
  • Monedha LEK/EURO
  • Interesi per vitin e pare 0.95%
  • Interesi per 6 muajt e fundit 1.1%
Depozita 30 mujore
Depozita 30 mujore
  • Monedha LEK/EURO
  • Interesi per vitin e pare 1%
  • Interesi per vitin e dyte 1.4%
  • Interesi per 6 muajt e fundit 1.7%
Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën më të mirë për ty

+355 4 22 76 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0

Faqja Zyrtare e Intesa Sanpaolo Bank Albania përdor Cookies për të të siguruar eksperiencën më të mirë të kërkimit. Duke klikuar mbi "Prano të gjitha Cookies", ti pranon për ruajtjen e Cookies në pajisjen tënde për të rritur cilësinë e lundrimit në faqen e internetit, analizimin e përdorimit të faqes dhe na ndihmon në përpjekjet tona të reklamimit. (COOKIE POLICY).

Call me back Chat