Depozita 5&7 vjeçare me Interesa Progresive

Norma interesi deri në 4% për depozitën me afat 5 vjet dhe deri në 6% për depozitën me afat 7 vjet. Shijoni rritjen e kërkuar të investimit tuaj!

Avantazhe & Përfitime

Interesa çdo vit

Mundësi për të marrë interes çdo vit

Kapitalizo interesat

Mund të kapitalizosh interesat në depozitën tënde.

Normë e lartë kthimi

Përfito norma të larta kthimi

Karakteristika

A e dije?


  • Mund të kalosh interesat në llogari rrjedhëse ose t’i kapitalizosh çdo vit për të ardhura më të larta.
  • Mund te terheqesh depoziten ne cdo moment nderkohe qe perfitoni interesat e muajve te meparshem.
5577
Depozita 5 vjeçare
  • Monedha LEK/EUR
  • Afati 5 vjet
  • Interesi deri në 4% në vitin e 5
5577
Depozita 7 vjeçare
  • Monedha LEK/EUR
  • Afati 7 vjet
  • Interesi deri në 6% në vitin e 7
Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën më të mirë për ty

+355 4 22 76 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0

Faqja Zyrtare e Intesa Sanpaolo Bank Albania përdor Cookies për të të siguruar eksperiencën më të mirë të kërkimit. Duke klikuar mbi "Prano të gjitha Cookies", ti pranon për ruajtjen e Cookies në pajisjen tënde për të rritur cilësinë e lundrimit në faqen e internetit, analizimin e përdorimit të faqes dhe na ndihmon në përpjekjet tona të reklamimit. (COOKIE POLICY).

Call me back Chat