Paketa e Studentëve

Fokusohu tek studimet dhe shijo paketën të-gjitha-në-një. Vetëm për ty!

Produkte e Shërbime vetëm për 99 Lek/Muaj

Komisione të reduktuara për transaksione

Pagesa në mbërritje, Fatura, Rimbushje të Kartës së Parapaguar

Paketë e plotë

Mobile Banking & Karta e parapaguar & Njoftim me SMS

Paguaj me komisione të ulta

Bëj pagesa në llogaritë e buxhetit të Universitetit
Kushte preferenciale

Terma preferencial

  • Pagesa në mbërritje
  • Pagesa të  faturave utilitare
  • Depozitime  në llogaritë e Degës së Thesarit për Agjencinë Qëndrore për Vlerësimin e Arritjeve Studentore dhe Universitetin
  • Rimbushjen e llogarisë së kartës së parapaguar (cash apo nga llogaria)

Zbulo shërbimet e lidhura me Paketën e Studentëve!

Karta ime e Parapaguar

Bli Online, bëj shopping, paguaj drekën e tërhiq në ATM me ZERO komision

Zbulo më shumë

Financo studimet e tua

Fokusohu te studimet, për të tjerat mendojmë ne. Të ndimojmë të shijosh vitet më të mira studentore.

Zbulo më shumë

Mobile Banking

Kryej te gjitha veprimet nga celulari!

Zbulo më shumë
Të duhet ndihmë?
Kontakto shërbimin e klientit
Zgjidh asistencën më të mirë për ty

+355 4 22 76 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0