I RI & FALAS

Shërbime Dixhitale & Funksionalitete Inovative

Kryej veprimet e tua bankare thjesht dhe në mënyrë të sigurtë, kurdo që dëshiron!

Avantazhe dhe përfitime

I thjeshtë

Ndërfaqe e thjeshtë dhe intuitive

Nga çdo pajisje

Nevojitet vetëm një shfletues për ta përdorur

Çdo gjë nën kontroll

Kontrollo lehtësisht llogaritë personale, kartat dhe produktet e tjera

Një bankë më e thjeshtë
An easier banking for you
Një bankë më e thjeshtë
Logohu çdo herë me një token unik dhe nuk ke nevojë të mbash më mend fjalëkalime.
Përdor #withKEY për të gjeneruar tokenin nga telefoni yt 'smart'.
Akseso profilin tënd të Internet Banking thjesht përmes njoftimeve 'push'.
Autorizo pagesat e tua online duke u identfikuar në telefonin tënd 'smart' përmes shenjës së gishtit.
Fast payments

Pagesa të shpejta


Vendosi personat të cilëve u transferon shpesh para në listën e përfituesve dhe nis pagesa drejt tyre në pak klikime. Veprimet janë më të thjeshta nëse paguan një përfitues të besuar, pa qënë nevoja të autorizosh çdo veprim me një PIN apo kod. Gjithashtu mund të kursesh kohë kur transferon para ndërmjet llogarive personale.

Autorizimi i Zgjuar
Një mënyrë më e zgjuar për të administruar transfertat. Pagesat nuk kanë qenë kurrë kaq të shpejta dhe të sigurta.
Transfero
Kryej një transfertë bankare
Merr njoftim
Merr një njoftim 'push' në telefonin tënd 'smart'
Skano gjurmën e gishtit
Identifikohu me gjurmë gishti në telefonin tënd për të autorizuar
U përfundua
Pagesa u krye

Mënyra më e thjeshtë për të paguar faturat

Faturat utilitare, gjobat e makinës, rimbushjet e telefonit, TV, pagesat e internetit: harro rradhët e gjata dhe shijo lirinë e të paguarit të faturave ashtu si të leverdis duke përdorur platformën bankare dixhitale. 
Mund të kryesh pagesa ndaj çdo faturuesi që të shfaqet në listën. Kështu që regjistro më parë faturuesin që do të jetë dhe përfituesi i pagesës, përpara se të kryesh pagesën.
Dhe mos u shqetëso më për faturat e humbura! Tani ke nën kontroll çdo pagesë fature dhe mund ti shikosh lehtësisht Faturat e pagesave të kryera në çdo kohë. 
Ky shërbim ofrohet nga Intesa Sanpaolo Bank Albania përmes  PAY&GO

Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën më të mirë për ty

+355 4 22 76 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0

Faqja Zyrtare e Intesa Sanpaolo Bank Albania përdor Cookies për të të siguruar eksperiencën më të mirë të kërkimit. Duke klikuar mbi "Prano të gjitha Cookies", ti pranon për ruajtjen e Cookies në pajisjen tënde për të rritur cilësinë e lundrimit në faqen e internetit, analizimin e përdorimit të faqes dhe na ndihmon në përpjekjet tona të reklamimit. (COOKIE POLICY).

Call me back Chat