I RI & FALAS

Mobile Banking

Gjithmonë me ty! Një aplikacion i ri për të lehtësuar veprimet e tua të përditshme financiare.

Arsyet për të pasur Mobile Banking

Banka në xhepin tënd

Gamë e gjerë shërbimesh bankare për të menaxhuar veprimet financiare

Shërbime personale dixhitale

Platformë dixhitale e sigurtë, e dobishme & e disponueshme në çdo kohë

Zgjidhje të zgjuara

Funksionalitete të thjeshta për të përdorur paratë kudo

Një bankë më e thjeshtë me Intesa Mobile
Tiparet më të rëndësishme
Një bankë më e thjeshtë me Intesa Mobile
Logohu dhe autorizo veprimet bankare duke përdorur gjurmën e gishtit apo identifikimin e fytyrës (Face ID).
Harro rradhët e gjata dhe paguaji faturat lehtësisht duke përdorur platformën bankare dixhitale.
Përdor #withPAY për t'i transferuar para miqve të tu shpejt dhe kurdo që dëshiron.
Përdor #withCASH për të tërhequr para nga ATM-të pa përdorur kartën, por vetëm celularin tënd 'smart'.
withISPAlbania

#withCash


Tani mund të tërheqësh para në bankomat pa përdorur kartën. Si funksionon?

  • Hap #withCASH nga aplikacioni mobile
  • Zgjidh kartën, shumën që do të tërheqësh dhe kohëzgjatjen e kodit
  • Gjenero kodin
  • Vendos kodin në bankomat dhe tërhiq paratë

Kjo është e gjitha!

#withPAY
Tani mund të transferosh menjëherë para tek miqtë e tu, thjesht duke përdorur numrin e tyre të telefonit
Shtyp
Shtyp butonin #withPAY në aplikacionin mobile
Zgjidh
Zgjidh përfituesin nga lista e kontakteve në telefon
Vendos
Vendos shumën për t'u transferuar
Dërgo
Kjo ishte e gjitha!

Mënyra më e thjeshtë për të paguar faturat

Faturat utilitare, gjobat e makinës, rimbushjet e telefonit, TV, pagesat e internetit: harro rradhët e gjata dhe shijo lirinë e të paguarit të faturave siç dëshiron ti, duke përdorur platformën bankare dixhitale. 
Mund të kryesh pagesa ndaj çdo faturuesi që të shfaqet në listën. Kështu që regjistro më parë faturuesin që do të jetë dhe përfituesi i pagesës, përpara se të kryesh pagesën.
Dhe mos u shqetëso më për faturat e humbura! Tani ke nën kontroll çdo pagesë fature dhe mund t'i shikosh lehtësisht Faturat e pagesave të kryera në çdo kohë. 
Ky shërbim ofrohet nga Intesa Sanpaolo Bank Albania përmes PAY&GO

Video Udhëzuese - Si të regjistrohesh?

Gati për të provuar aplikacionin tonë të ri?!

Eksploro funksionalitetet e reja dhe zbulo lehtësitë në veprimet bankare! #withINTESASANPAOLOBANK

NJE BOTE MUNDESISH REALE!

INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA

Për të përfituar këtë shërbim të ri duhet të paraqiteni në degën më të afërt të bankës sonë dhe të firmosni kontratën e re dhe kushtet e punës.

Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën më të mirë për ty

+355 4 22 76 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0

Faqja Zyrtare e Intesa Sanpaolo Bank Albania përdor Cookies për të të siguruar eksperiencën më të mirë të kërkimit. Duke klikuar mbi "Prano të gjitha Cookies", ti pranon për ruajtjen e Cookies në pajisjen tënde për të rritur cilësinë e lundrimit në faqen e internetit, analizimin e përdorimit të faqes dhe na ndihmon në përpjekjet tona të reklamimit. (COOKIE POLICY).

Call me back Chat