Zgjidh partnerin e duhur për udhëtimin tënd!

Zgjidhja më e mirë për projektet e tua. Vëmendje dhe kujdes i veçantë, një bankier personal gjithmonë i disponueshëm dhe shumë më tepër: niveli më i lartë i shërbimeve bankare.

Gjithmonë pranë teje!

Të gjitha financat në duart e tua: përdor APP për të menaxhuar llogarinë bankare.

Call Center 0800 6000

Banka e thjeshtë.

Të gjitha në një vend.

ZBULO MË SHUMË

MBESHTESIM PROJEKTIN TEND TE RRADHES

Shtëpi e dytë? Biznes i ri? Një investim? Me kredinë hipotekore për blerjen e pasurive të paluajtshme, idetë e tua marrin jetë.

Depozita 7x7

Përfito nga normat e interesit deri në 7% për 7 vjet
Zbulo më shumë

Ndihu i qetë në çdo moment

Dëmshpërblim për incidente në udhëtim!

Zbulo më shumë

Karta VISA Infinite

Akses në VIP lounges, concierge i dedikuar, siguracione të ndryshme, dhe vëmendje e veçantë ndaj gjithë pritshmërive të tua. Ka shumë arsye për të përfituar nga karta ekskluzive Visa Infinite.

Përllogaritësi i Kursit të Këmbimit

Vendos shumën dhe zgjidh monedhën për të parë kursin e këmbimit

Përditësuar për herë të fundit në:

... = ...
Të duhet ndihmë?
Kontakto shërbimin e klientit
Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 22 76 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0