Karta ime e parapaguar

Bli online, Bëj shopping, Paguaj drekën, Tërhiq në bankomatet tona me ZERO komision!

Avantazhe & Përfitime

Kartë Rimbushëse

Karta e parapaguar dhe rimbushëse për gjithë familjen

Pa Komision në çdo blerje

Pa Komisione për blerjet në POS & Internet brenda & jashtë vendit

Pajisje me kartë në çast

Karta e parapaguar merret në momentin e aplikimit

Karta e Parapaguar

Karta e Parapaguar


 

Karta e Parapaguar e Intesa Sanpaolo Bank është një Kartë Rimbushëse që mund të përdoret për të gjitha llojet e transaksioneve në POS, Internet, ATM dhe  mund ta rimbushësh atë në çdo degë Intesa Sanpaolo Bank Albania në çdo moment që dëshiron! 

Pse duhet të zgjedhësh Kartën e Parapaguar?

 • Karta Ime e Parapaguar mund të përdoret për blerje në dyqane, supermarkete, restorante, agjenci udhëtimi etj
 • Karta gjithashtu mund të përdoret për rezervime hoteli, bileta avioni, blerje online e për shumë shërbime të tjera
 • Ke kontroll të plotë mbi shumën e pranishme në llogari
 • Lehtësi në rimbushje me anë të DIGITAL BANKING
 • Çdokush mund ta rimbushë Kartën me transfertë ose në arkë
 • Siguron anonimitet & siguri të plotë për pagesat online

 

Karta Ime e Parapaguar
Karakteristikat e "Karta Ime e Parapaguar"
 • Tërheqje Cash në ATM të Intesa Sanpaolo Bank Albania ZERO Komision
 • Blerje në PoS jashtë Shqipërisë dhe blerje online në gjithë botën ZERO Komision
 • Rimbushje nga DIGITAL BANKING 50 LEK
 • Komisioni mujor ZERO Komision

Karakteristika të tjera

 • Rimbushje me Cash në bankë - 300 LEK
 • Tërheqje Cash në ATM jo të Intesa Sanpaolo Bank Albania  -  1% e shumës + 250 LEK
 • Tërheqje Cash në të gjitha ATM jashtë Shqipërisë  -  0.5% e shumës + 250 LEK
 • Blerje në PoS brenda Shqipërisë në PoS të çdo banke  -  ZERO Komision 
 • Zëvendësim karte / Lëshimi i një PIN të ri  -  500 LEK 
Rimbush me DIGITAL BANKING
Administro lehtësisht transfertat e parave midis llogarive të tua personale.
Pagesa
Në Menu kliko mbi "Pagesa"
Zgjidh
Kliko mbi opsionin e "Transfero në llogarinë time"
Vendos
Vendos shumën për t'u transferuar
Konfirmo
Kjo ishte e gjitha!
Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 2276000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0

Faqja Zyrtare e Intesa Sanpaolo Bank Albania përdor Cookies për të të siguruar eksperiencën më të mirë të kërkimit. Duke klikuar mbi "Prano të gjitha Cookies", ti pranon për ruajtjen e Cookies në pajisjen tënde për të rritur cilësinë e lundrimit në faqen e internetit, analizimin e përdorimit të faqes dhe na ndihmon në përpjekjet tona të reklamimit. (COOKIE POLICY).