VISA Classic

Një kartë që ka qëndruar unike në kohë: është klasike! Karta ideale për blerjet në US Dollar.

Avantazhet & Përfitimet

E vlefshme për pagesa në Internet

Më e sigurt se sa të mbash para me vete, sidomos kur udhëton jashtë.

Pa Aprovim Shtesë

Jepet pa pasur nevojë për aprovim shtesë nga Banka

Kartë në Dollar American USD

Ideale për blerjet në dollar për të evituar këmbimet valutore
VISA Classic

VISA Classic

 

VISA Classic është kartë debiti që lidhet direkt me llogarinë tuaj rrjedhëse, duke të ofruar një mënyrë komode për të patur akses të fondeve në llogarinë tënde, sa herë që të nevojiten, kudo në botë.

Pse të zgjidhni Visa Classic?

  • VISA është një ndër kartat më të përdorura dhe të pranuara në pikat e shitjes në të gjithë botën.
  • Më e sigurt sesa të mbash para me vete, veçanërisht kur udhëton jashtë vendit.
  • Tërhiq para cash në çdo ATM në Shqipëri, si dhe në mbi 1,000,000 ATM kudo ose 160 vende nëpër botë, 24 orë në ditë, 7 ditë në javë kudo ku shfaqet logo e VISA.
Të duhet ndihmë?
Kontakto shërbimin e klientit
Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 22 76 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0