VISA Inspire

Tërhiq cash PA komisione në të gjitha ATM-të Intesa Sanpaolo Group në të gjithë Europën. Frymëzohu nga ëndrat e tua!

Avantazhe & Përfitime

Siguri për paratë e tua

Nivel i lartë sigurie të aktivizuar nga teknologjia me Chip dhe PIN.

Bli me ZERO Komision

Bli me ZERO Komision në çdo POS në Shqipëri!

Falas në ATM jashtë vendit

Falas vetëm në ATM të Grupit Intesa Sanpaolo!

VISA Inspire

VISA Inspire


Karta e pagesës ndërkombëtare Visa Inspire është një kartë pagese debiti pa reliev, e cila i ofrohet klientit që ka nje llogari me bankën.

Ti mund të kryesh pagesa për mallra dhe shërbime ose tërhiq para cash nga ATM deri në shumën e limitit ditor.

Çfarë të inspiron?

Disa njerëz janë gjithmonë duke kërkuar frymëzim dhe e gjejnë atë rreth tyre. Për këta njerëz INTESA SANPAOLO BANK ka krijuar Inspire (Frymëzimin), kartën e re të debitit, e cila do ju shoqërojë kudo t’ju çojë frymëzimi juaj.
Karta VISA Inspire është me tu kudo që dëshiron dhe ndodhesh, me seriozitetin e një prej grupeve kryesore ndërkombëtare bankare: Intesa Sanpaolo. Përdore Kartën Inspire për blerje në të gjithë botën dhe për tërheqje parash të sigurta dhe pa komision në 12 bankat që janë pjesë e Grupit.

Visa Inspire
Karakteristikat e Visa Inspire
  • Tërheqje Cash në ATM të Intesa Sanpaolo Bank Albania ZERO Komision
  • Tërheqje Cash në ATM jo të Intesa Sanpaolo Bank Albania 200 LEK
  • Tërheqje Cash në ATM të grupit Intesa Sanpaolo jashtë Shqipërisë ZERO Komision
  • Komisioni mujor 150 LEK

Karakteristika të tjera

  • Tërheqje Cash në ATM të bankave të tjera jashtë Shqipërisë  -  2.5% e shumës
  • Blerje në PoS jashtë Shqipërisë  -  2.5% e shumës
  • Blerje në PoS brenda Shqipërisë në PoS të çdo banke  -  ZERO Komision 
  • Zëvendësim karte / Lëshimi i një PIN të ri  -  1000 LEK 
  • Zëvendësim karte pas skadence  -  Falas
Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 2276000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0

Faqja Zyrtare e Intesa Sanpaolo Bank Albania përdor Cookies për të të siguruar eksperiencën më të mirë të kërkimit. Duke klikuar mbi "Prano të gjitha Cookies", ti pranon për ruajtjen e Cookies në pajisjen tënde për të rritur cilësinë e lundrimit në faqen e internetit, analizimin e përdorimit të faqes dhe na ndihmon në përpjekjet tona të reklamimit. (COOKIE POLICY).