Kredi për shtepi

Tani shtëpia që ke dëshiruar gjithmonë mund të bëhet e jotja. Ti zgjidhe dhe ne të mbështesim.

Avantazhet & Përfitimet

Ofertë transparente

Ofertë transparente në Lek & Euro

Deri në 30 vite

Afati deri në 30 vite

Interesa konkuruese

Interesat më konkuruese në treg

Pjesëmarrja e Bankës 70

Pjesëmarrja e Bankës në financim është jo më shumë se 70% e vlerës

Personalizo kredine tende

Zgjidh shumen te duhet, kohezgjatjen dhe gjithe detajet e tjera per te aritur kushtet qe te pershtaten

Monedha

Tipi i interesit

Shuma e kredise

Lek
Euro

Kohezgjatja

Kohezgjatja e zgjedhur 60 muaj
60 muaj 360 muaj
 • Kredia jote
  • Kësti Mujor - periudha e parë - Lek
  • Kësti Mujor - periudha e mbetur - Lek
  • Shuma e Kredisë - Lek
  • Shuma për t'u paguar - Lek
  • Afati - muaj
  • Norma fikse e interesit - %
  • Norma fikse e interesit - periudha e parë - %
  • Norma fikse e interesit - periudha e mbetur - %
  • Norma variabël e interesit - periudha e mbetur - %
  • Norma variabël e interesit - %

  Interesi variabel eshte indikativ dhe mund te ndryshoje ne baze te references se indeksit perkates ne daten respektive

Qëllimi i Kredisë

A e di se?


 

Intesa Sanpaolo Bank Albania nuk aplikon komisione për shlyerje të pjesshme ose të plotë të detyrimeve të kredisë përpara afatit të maturimit, për kreditë e reja hipotikore për shtëpi

Shpenzime shtesë në lidhje me kete kredi:

 • Noterizimi i kontratave që do të firmosen midis Bankës dhe klientit. 
 • Sigurimi i jetës së kredikërkuesit i rinovueshëm çdo vit mbi shumën e  mbetur  të kredisë.
 • Sigurimi i pronës nga zjarri dhe tërmeti (për gjithë periudhën e kredisë).
 • Vlerësimi i Pronës nga një ekspert i licensuar.
 • Mirëmbajtje llogarie (sipas kushteve të punës në fuqi)
 • Shpenzimet për Zyrën e Regjsitrimit të Pasurive të Paluajtshme
Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 22 76 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0

Faqja Zyrtare e Intesa Sanpaolo Bank Albania përdor Cookies për të të siguruar eksperiencën më të mirë të kërkimit. Duke klikuar mbi "Prano të gjitha Cookies", ti pranon për ruajtjen e Cookies në pajisjen tënde për të rritur cilësinë e lundrimit në faqen e internetit, analizimin e përdorimit të faqes dhe na ndihmon në përpjekjet tona të reklamimit. (COOKIE POLICY).

Call me back Chat