Paradhënie mbi Pagën

Një dhuratë e veçantë për të dashurit e tu? Një shpenzim i paparashikuar? E kemi një zgjidhje!

Avantazhet & Përfitimet

Pa Kolateral

Nuk kërkohet asnjë kolateral ose garanci

Pa Garantues

Nuk ka nevojë për garantues ose bashkë-huamarrës

Këste të ndryshueshme

Paguaj interes vetëm për fondet e përdorura

e

Karakteristika


 

Mund të kesh deri në 3 rroga paradhënie

 

Shuma e paradhënies mund të përdoret dhe ripërdoret deri në limitin maksimal

overdraft paga
Plani standard për klientët
  • LEK 22,2%
  • EUR 17,7%
  • USD 17,7%
Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 2276000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0

Faqja Zyrtare e Intesa Sanpaolo Bank Albania përdor Cookies për të të siguruar eksperiencën më të mirë të kërkimit. Duke klikuar mbi "Prano të gjitha Cookies", ti pranon për ruajtjen e Cookies në pajisjen tënde për të rritur cilësinë e lundrimit në faqen e internetit, analizimin e përdorimit të faqes dhe na ndihmon në përpjekjet tona të reklamimit. (COOKIE POLICY).