Kredi për makinë

Zbulo kredinë për makinën tënde të re deri në 6.000.000 Lek.

Avantazhe & Përfitime

Për makinë të përdorur

Deri në 2.800.000 Lek ose 20.000 EUR për makinë të përdorur

Për makina te re

Deri në 6.000.000 Lek ose 40.000 EUR për makinë të re

Financojmë

Financojmë blerjen e makinave edhe nga koncensionarët!

Personalizo kredine tende

Zgjidh shumen te duhet, kohezgjatjen dhe gjithe detajet e tjera per te aritur kushtet qe te pershtaten

Gjendja e makines

Monedha

Tipi i interesit

Shuma e kredise

Lek
Euro

Kohezgjatja

Kohezgjatja e zgjedhur 12 muaj
6 muaj 60 muaj

Shuma e kredise

Lek
Euro

Kohezgjatja

Kohezgjatja e zgjedhur 12 muaj
6 muaj 36 muaj
 • Kredia jote
  • Kësti Mujor - periudha e parë - Lek
  • Kësti Mujor - periudha e mbetur - Lek
  • Shuma e Kredisë - Lek
  • Shuma për t'u paguar - Lek
  • Afati - muaj
  • Norma fikse e interesit - %
  • Norma fikse e interesit - periudha e parë - %
  • Norma fikse e interesit - periudha e mbetur - %
  • Norma variabël e interesit - periudha e mbetur - %
  • Norma variabël e interesit - %

  Interesi variabel eshte indikativ dhe mund te ndryshoje ne baze te references se indeksit perkates ne daten respektive.

Kushtet e punes

Karakteristika


Mund të financohet deri në 75% të vlerës për makinë të re dhe deri në 65% të vlerës për makinë të përdorur.

Makina qëndron si garanci deri në shlyerje të plotë të kredisë.

Kredi për Makinë
Kredi për Makinë
 • Përdoret për blerjen e Makina të reja dhe të përdorura
 • Monedha Lek & Euro
 • Klientela e synuar Individë me të ardhura mujore të qëndrueshme
 • Pjesëmarrja e Bankës 75% e vlerës për makina të reja & 65% për makina të përdorura
Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 2276000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0

Faqja Zyrtare e Intesa Sanpaolo Bank Albania përdor Cookies për të të siguruar eksperiencën më të mirë të kërkimit. Duke klikuar mbi "Prano të gjitha Cookies", ti pranon për ruajtjen e Cookies në pajisjen tënde për të rritur cilësinë e lundrimit në faqen e internetit, analizimin e përdorimit të faqes dhe na ndihmon në përpjekjet tona të reklamimit. (COOKIE POLICY).