Kredi Personale deri në 2.2 milion Lekë

Dëshironi një kredi ‘TË MADHE’ me kushte fantastike për të mobiluar shtëpinë, për të bërë realitet një udhëtim të ëndërruar, apo thjesht për të përballuar një shpenzim të paparashikuar?

Avantazhet

Ofertë transparente

Ofertë transparente në Lek & Euro

Mundësi Parapagimi

Mundësi për pagesë të pjesshme ose të plotë përpara afatit!

Likuditet

Mbulon nevojat për likuiditet

Pa Kolateral

Nuk kërkohet asnjë kolateral ose garanci

Norma të ulëta Interesi

Interesa që nisin nga 5.5%

Karakteristikat e Kredise Personale

Shuma Maksimale:               Deri në LEK 2.200.000 / EUR 16.000

Monedha:                              LEK/EUR 

Afati i shlyerjes:                     Deri në 7 vjet

Kolaterali:                             Pa kolateral

Pjesëmarrja e Bankës në financim:                  100%

Metoda e Pagesës:                                           Këste Fikse Mujore

Normat e Interesit:

Interesi në LEK:

Për Pagëmarrës : 5,5% fiks për 3 vitet e para, 8,5% fiks për vitet në vijim.

Për Klientë të tjerë: 6,5% fiks për 3 vitet e para, 9,5% fiks për vitet në vijim.

Interesi në EURO: 13% fiks për të gjithë periudhën dhe për të gjithë klientët pagamarrës ose jo.
 

Të duhet ndihmë?
Kontakto shërbimin e klientit
Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 22 76 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0

Faqja Zyrtare e Intesa Sanpaolo Bank Albania përdor Cookies për të të siguruar eksperiencën më të mirë të kërkimit. Duke klikuar mbi "Prano të gjitha Cookies", ti pranon për ruajtjen e Cookies në pajisjen tënde për të rritur cilësinë e lundrimit në faqen e internetit, analizimin e përdorimit të faqes dhe na ndihmon në përpjekjet tona të reklamimit. (COOKIE POLICY).