Llogari dhe Paketa

Zgjidh shërbimin bankar që të përshtatet dhe zbulo çfarë e bën unik. Përfito nga paketat!

Lista e Llogarive dhe Paketave

Zbulo katalogun

Llogari Rrjedhëse

Hapi i parë drejt një eksperience të re bankare, e thjeshtë si asnjëherë më parë.
  • Të gjitha llogaritë në një vend
  • Pagesa dhe transferta të thjeshta
  • Një gamë e gjërë shërbimesh të disponueshme kudo dhe në çdo kohë

Paketa Studentore

Fokusohu tek studimet dhe shijo paketën "Të gjitha në Një". Vetëm për ty!
  • Pagesa në mbërritje, Fatura, Rimbushje të Kartës së Parapaguar
  • Mobile Banking & Karta e parapaguar & Njoftim me SMS
  • Bëj pagesa në llogaritë e buxhetit të Universitetit
student

Paketa për Pagamarrësit

Po kërkon një llogari rrjedhëse dhe një kartë debiti? Merri të dyja bashkë dhe paguaj gjysmën e çmimit.
  • Kredito llogarinë rrjedhëse pa limit
  • Nivel i lartë sigurie përmes teknologjisë së fundit!
  • Bli me Zero komision në çdo POS në Shqipëri!
Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 2276000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0

Faqja Zyrtare e Intesa Sanpaolo Bank Albania përdor Cookies për të të siguruar eksperiencën më të mirë të kërkimit. Duke klikuar mbi "Prano të gjitha Cookies", ti pranon për ruajtjen e Cookies në pajisjen tënde për të rritur cilësinë e lundrimit në faqen e internetit, analizimin e përdorimit të faqes dhe na ndihmon në përpjekjet tona të reklamimit. (COOKIE POLICY).