Llogari Rrjedhëse

Hapi i parë drejt një eksperience të re bankare, e thjeshtë si asnjëherë më parë. Ndihu i lirë të bësh veprime financiare kudo dhe në çdo kohë!

Avantazhe & Përfitime

Banka në xhep

Të gjitha llogaritë në një vend

Pagesa të thjeshta

Pagesa dhe transferta të thjeshta

Zgjidhje të zgjuara

Një gamë e gjërë shërbimesh të disponueshme kudo dhe në çdo kohë

Komisione & Kushte

Për Llogarinë Rrjedhëse

Hapje llogarie, komisioni i mirëmbajtjes së llogarisë për muajin e hapjes, mbyllja e marrëdhënies me Bankën 3 muaj pas hapjes së llogarisë dhe nxjerrje llogarie në çdo moment ofrohen Falas!

0 Lek
  • Komision Mujor 150 Lek
  • Balancë minimale 1000 Lek
  • Nxjerrje Llogarie - FALAS 0 Lek
  • Depozitime Cash - FALAS 0 Lek
  • Këmbime Valutore - FALAS 0 Lek
visa inspire
VISA Inspire
 • Monedha Lek
 • Tarifa mujore e shërbimit 150 Lek
 • Tërhiq në ATM të Grupit Intesa Sanpaolo kudo në botë Falas
 • Limiti ditor i tërheqjes në ATM deri në 50.000 Lek
më shumë
Akseso Llogarinë me Intesa Mobile
kontrolli i llogarise
Akseso Llogarinë me Intesa Mobile
Shih gjendjen e Llogarive të tua
Shiko një përmbledhje të veprimeve të tua bankare!
Merr ofertat me të fundit dhe njoftime të ndryshme
Kontrollo gjëndjen e produkteve kryesore bankare
e perbashket

Dy ose më shumë


Llogaria rrjedhëse duke qenë për përdorim të përditshëm, mund të aksesohet edhe nga dy ose më shumë persona, në mënyrë të përbashkët, duke rënë dakort më parë mbi të drejtat vepruese të secilit.

Llogari Kursimi

Llogari Kursimi

Përfito avantazhet e një depozite dhe një llogarie rrjedhëse në një llogari të vetme!
Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 2276000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0

Faqja Zyrtare e Intesa Sanpaolo Bank Albania përdor Cookies për të të siguruar eksperiencën më të mirë të kërkimit. Duke klikuar mbi "Prano të gjitha Cookies", ti pranon për ruajtjen e Cookies në pajisjen tënde për të rritur cilësinë e lundrimit në faqen e internetit, analizimin e përdorimit të faqes dhe na ndihmon në përpjekjet tona të reklamimit. (COOKIE POLICY).