Shërbimet bankare dixhitale

Veprimet e përditshme bankare, me ne, janë më të thjeshta, më të sigurta & më të shpejta se kurdoherë! Duke përdorur aplikacionin tonë dixhital do mund të menaxhosh paratë e tua në mënyrën më të mirë.

Një eksperiencë e re bankare

Kudo, në çdo kohë

Kryej veprimet bankare në kohën e përshtatshme për ty

I sigurt

Zgjidhjet e teknologjisë së fundit për të garantuar siguri maksimale

I thjeshtë dhe i shpejtë

Shërbim i shpejtë dhe i thjeshtë për t'u përdorur

Kanalet tona dixhitale

Zbulo më shumë

Mobile Banking

Gjithmonë me ty! Një aplikacion i ri për të lehtësuar veprimet e tua financiare të përditshme
  • Gamë e gjerë shërbimesh bankare për të menaxhuar veprimet financiare
  • Platformë dixhitale e sigurtë, e dobishme & e disponueshme në çdo kohë
  • Funksionalitete të thjeshta për të përdorur paratë kudo

Internet Banking

Hyr në llogarinë tënde bankare nga kudo në pothuajse çdo pajisje (PC, tabletë, celular).
  • Ndërfaqe e thjeshtë dhe intuitive
  • Nevojitet vetëm një shfletues për ta përdorur
  • Kontrollo lehtësisht llogaritë personale, kartat dhe produktet e tjera
Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 2276000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0

Faqja Zyrtare e Intesa Sanpaolo Bank Albania përdor Cookies për të të siguruar eksperiencën më të mirë të kërkimit. Duke klikuar mbi "Prano të gjitha Cookies", ti pranon për ruajtjen e Cookies në pajisjen tënde për të rritur cilësinë e lundrimit në faqen e internetit, analizimin e përdorimit të faqes dhe na ndihmon në përpjekjet tona të reklamimit. (COOKIE POLICY).