Internet Banking

Hyr në llogarinë tënde bankare nga kudo në pothuajse çdo pajisje (PC, tabletë, celular).

Thjeshto eksperincën tënde bankare!

I thjeshtë

Ndërfaqe e thjeshtë dhe intuitive

Nga çdo pajisje

Nevojitet vetëm një shfletues për ta përdorur

Çdo gjë nën kontroll

Kontrollo lehtësisht llogaritë personale, kartat dhe produktet e tjera

Tiparet më të rëndësishme

  • Verifiko gjendjen dhe aktivitetin e llogarive
  • Transfero fonde ndërmjet llogarive si dhe brenda e jashtë vendit;
  • Paguaj faturat OSSH, tatim-taksat, celularet, sigurimet shoqërore, doganat, etj
  • Shiko detajet e transaksioneve
  • Shiko informacione për kreditë, depozitat, kursin e këmbimit
  • Kërko bllok çeqesh dhe informohuni rreth statusit të një çeku
  • Hapni depozitë elektronike, e-deposit
  • Personalizoni njoftimet
withISPAlbania

withIntesaSanpaolo

Zbulo çfarë është e mundur me Intesa Sanpaolo Bank Albania.

Mëso më shumë rreth zgjidhjes me te re Mobile Banking!

Të duhet ndihmë?
Kontakto shërbimin e klientit
Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 22 76 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0