• No Suggestions Result

Lajme

Rinovimi i Fasadës në Degën Kryesore dhe Drejtorinë Qendrore

Intesa Sanpaolo Bank Albania, garanton përputhshmëri të plotë me legjislacionin në fuqi në Shqipëri. Bazuar në Kodin e Etikës dhe Përgjegjësinë Sociale të Korporatës, Banka në mënyrë të vazhdueshme mbështet Komunitetin dhe Mjedisin. Në punën e saj të dedikuar për t’ju ofruar të gjithë klientëve një shërbim cilësor, miqësor dhe në kushte komode gjatë qëndrimit të tyre në Bankë, një vëmendje e veçantë i është kushtuar gjithmonë investimeve në rrjetin e degëve dhe fasadave të tyre duke iu shtuar vlerë ambienteve ku banka ushtron aktivitetin e saj. Rikonstruksioni i mjediseve në Degën në Rr. e Barrikadave dhe Fasadës në Degën tonë kryesore dhe Drejtorinë Qendrore, jo vetëm ka përmirësuar imazhin e Bankës por ka mbështetur edhe komunitetin e zonës duke i dhuruar një vend të këndshëm, te ndriçuar dhe te pastër.

 

Projekti i radhës “Rinovimi i Fasadës” së Drejtorisë Qendrore, në dakordësi më pjesën më te madhe te banoreve (në zbatim të legjislacionit në fuqi) do te përmirësojë jo vetëm imazhin e Bankës, por do të jetë një vlerë e shtuar për një nga zonat me atraktive te qytetit te Tiranës, në Rr. I. Qemali.  

 

Në mbështetje të Ligjit nr.107/2014, datë 31/07/2014, (i ndryshuar), Vendimit të Këshillit të Ministrave nr.408, datë 13/05/2015 (i ndryshuar) dhe Urdhëresës së Kryetarit të Bashkisë Tiranë nr. 8741, datë 21/03/2016, pas aplikimit përkatës, Bashkia vendosi pranimin e deklaratës për kryerje punimesh, nr. protokolli B-421/1, datë 16/01/2019.

Të duhet ndihmë?
Kontakto shërbimin e klientit
Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 22 76 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0

Faqja Zyrtare e Intesa Sanpaolo Bank Albania përdor Cookies për të të siguruar eksperiencën më të mirë të kërkimit. Duke klikuar mbi "Prano të gjitha Cookies", ti pranon për ruajtjen e Cookies në pajisjen tënde për të rritur cilësinë e lundrimit në faqen e internetit, analizimin e përdorimit të faqes dhe na ndihmon në përpjekjet tona të reklamimit. (COOKIE POLICY).