• No Suggestions Result

Prona në shitje

Banka fton publikun e gjerë të shprehë interesin për blerjen e pronave të saj.

INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Sh.a. 

fton publikun e gjerë të shprehë interesin për blerjen e pronave të bankës sipas listës së mëposhtme. Për detaje të mëtejshme të pronave si fotografi, vendodhje hartografike, si edhe çmimin minimal të pranueshëm ju lutemi klikoni mbi kategorinë. Për të kërkuar informacione të mëtejshme si dhe për të shprehur interesin tuaj, jeni të lutur të na kontaktoni në adresën e-mailit: prona@intesasanpaolobank.al
 

Lista e Pronave në Shitje

ID e Pronës

Rrethi / Qyteti

Kategoria

Sipërfaqe m2

132

Tiranë

Garazh

679

133

Tiranë

Njësi Shërbimi

683

158

Tiranë / Farkë

Tokë Arë

4,900

17

Tiranë / Farkë

Tokë Arë

2,935

192

Tiranë / Kombinat

Truall

1,687

159

Tiranë / Linzë

Njësi

114

182

Tiranë / Zogu Zi

Njësi

85.6

185

Tiranë / Pezë Helmes

Truall+Ndërtesë

950+653

194

Tiranë / Yzberish

Garazh

712

195

Tiranë / Yzberish

Njësi

31

196

Tiranë / Yzberish

Njësi

34

197

Tiranë / Mazrek

 Truall+Arë+Ndërtesë

300+1,250+80

19

Tiranë / Rinas

Tokë Arë

15,400

83

Tiranë

Apartament + Truall

51.38+48.18

147

Durrës / Sallmone

Tokë Arë

1,860

156

Durrës / Sallmone

Tokë Arë

2,200+5,540

165

Durrës / Plazh

Garazh

601

51

Durrës / Xhafzotaj

Tokë Arë

24,830

20

Durrës / Sektori Rinia

Tokë Arë

15,946

128

Durrës / Shkëmbi i Kavajës

Njësi

162

193

Durrës / Shkëmbi i Kavajës

Njësi

53+70

40

Durrës / Gjiri i Lalëzit

Tokë Arë

4,417

148

Durrës / Sallmone

Tokë Arë

2,680

149

Durrës / Sallmone

Tokë Arë

970

150

Durrës / Porto Romano

Tokë Arë

2,000

151

Durrës / Porto Romano

Tokë Arë

2,000

152

Durrës / Sallmone

Tokë Arë

7,070

153

Durrës / Sallmone

Tokë Arë

9,030

76

Durrës / Radë

Truall + Shtëpi 2 Kate

520+132 baza

121

Durrës

Njësi Tregtare

214.2

87-90

Kavajë / Golem

4 Njësi Tregtare

49+59+22+86

21

Kavajë / Golem

Apartament

46

137

Vlorë

Apartament

89

6

Vlorë / Akerni

Tokë Arë+Ndërtesa

68,800+11,659

24_1

Vlorë / Cerkovinë

Truall+Ndertesa

3,060+403

7

Vlorë

Apartament

73.8

8

Vlorë

Njësi Tregtare+bodrum

35.8+35.8

84

Vlorë / Mifol

Kantier Ndërtimi

15,310

110

Vlorë

Apartament

78

114

Vlorë

Tokë Arë

2,000

115

Vlorë

Tokë Arë

2,467

141

Vlore / Tragjas

Kullotë

207,200

117

Gjirokastër

Kompleks Turistik

20,000

25

Lushnje

Truall

150+80

22

Lushnje

Tokë Arë

6,844

9

Fier /Dermenas

Tokë Arë

13,277

39

Korçë

Truall+Ndërtesë

22,400+1,755

10

Kurbin / Laç

Tokë Arë

14,278

202

Krujë

Truall+Ndërtesë

200+85.5

203

Krujë

Apartament

139

14

Krujë / Verjon

Truall+Ndërtesë

300+103

15

Krujë / Verjon

Tokë Arë

11,400

111

Krujë / Derven

Tokë Arë

3,858

116

Krujë / Luz

Tokë Arë

1,200

27

Krujë / Derven

Tokë Arë

3,806

29

Krujë / Derven

Tokë Arë

6,919

1

Lezhë / Barbulloj

Tokë Arë

5,060+4,850

97

Lezhë / Gryk Lumi

Tokë Arë

5,250

63

Shkodër

Ambjent Shërbimi

305.05

77

Shkodër/Guci e Re

Tokë Arë

13,208

143

Hotolosht / Librazhd

Truall + Ndertesë

1,455 + 962

145

Prrenjas / Librazhd

Truall + Ndertesë

4,422 + 1,679

146

Qukës / Librazhd

Truall + Ndertesë

3,547 + 1,468.75

Për detaje të mëtejshme të pronave si:

fotografi, vendndodhje hartografike, si edhe çmimin minimal të pranueshëm ju lutemi t'i referoheni prezantimeve specifike të çdo prone në PDF duke klikuar në kollonën e Kategorisë. (Fotot e përdorura në prezantimet e pronave janë ilustruese dhe mund të përmbajnë pasaktësi)

 

Kontakte

E-mail: prona@intesasanpaolobank.al
Tel: 00355 (0) 4 22 76 000     Cel: +355 68 20 41 302 / +355 68 20 90 628

Adresa: Divizioni i Menaxhimit të Riskut / Zyra  e Shitjeve të Pronave të Riposeduara 
Intesa Sanpaolo Bank Albania sha; Rr."Ismail Qemali" Nr.27
Kutia Postare: 8319; Tiranë, Shqipëri

Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 22 76 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0

Faqja Zyrtare e Intesa Sanpaolo Bank Albania përdor Cookies për të të siguruar eksperiencën më të mirë të kërkimit. Duke klikuar mbi "Prano të gjitha Cookies", ti pranon për ruajtjen e Cookies në pajisjen tënde për të rritur cilësinë e lundrimit në faqen e internetit, analizimin e përdorimit të faqes dhe na ndihmon në përpjekjet tona të reklamimit. (COOKIE POLICY).