• No Suggestions Result

Struktura Organizative

Këshilli Drejtues

  • Z. Božo Prka - Kryetar i Këshillit Drejtues 
  • Z. Paolo Genovese - Zv. Kryetar i Këshillit Drejtues
  • Z. Marco Fabris -  Anëtar
  • Z. Gabriele Gherardi  - Anëtar
  • Z. Silvio Pedrazzi - Anëtar - Drejtor i Përgjithshëm Ekzekutiv, Intesa Sanpaolo Bank Albania

Komiteti i Kontrollit

Z. Marco Fabris – Kryetar i Komitetit të Kontrollit 

Z. Božo Prka – Anëtar

Z. Florion Tefiku - Anëtar

 

Drejtuesit Ekzekutiv

Z. Silvio Pedrazzi - DPE - Drejtor i Përgjithshëm Ekzekutiv

Z. Markeljan Riska - Drejtor i Departamentit të Përputhshmërisë Regullative

Znj. Entela Zigori - Drejtuese e Departamentit të Burimeve Njerëzore dhe Organizimit

Znj. Ledia Plaku - Drejtuese e Departamentit Ligjor

Znj. Klodiana Piqani - Drejtuese e Divizionit të Shërbimeve Bankare për Individë dhe Biznese të Vogla

Z. Ervin Xhomo - Drejtues i Divizionit të Korporatave & SME

Znj. Jola Dima - Drejtuese e Divizionit të Administrimit të Riskut

Znj. Albina Mançka - Drejtuese e Divizionit të Operacioneve 

Znj. Alketa Lamçe - Drejtuese e Divizionit të Teknologjisë së Informacionit

Z. Julian Çela - Drejtor i Divizionit të Kontrollit Financiar

Znj. Ediola Biçaku - Drejtuese e Departamentit të Auditit të Brendshëm 

Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 22 76 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0

Faqja Zyrtare e Intesa Sanpaolo Bank Albania përdor Cookies për të të siguruar eksperiencën më të mirë të kërkimit. Duke klikuar mbi "Prano të gjitha Cookies", ti pranon për ruajtjen e Cookies në pajisjen tënde për të rritur cilësinë e lundrimit në faqen e internetit, analizimin e përdorimit të faqes dhe na ndihmon në përpjekjet tona të reklamimit. (COOKIE POLICY).