• No Suggestions Result

Apliko & Shpërblehu!

Apliko dhe merr një kartë krediti Mastercard® brenda marsit 2023 dhe shpërblehu me 5.000 LEK.

Avantazhet & Përfitimet

Mastercard në LEK & EUR

Bli dhe përfito me kartat e kreditit Mastercard në LEK & EUR

Shpërblehu me 5.000 LEK

Fushata do të jetë e vlefshme nga dhjetor 2022 deri në mars 2023

Apliko brenda shkurtit 2023

Apliko dhe merr kartën Mastercard®. Përdore kartën brenda marsit 2023

Karta e kreditit Mastercard® në LEK & EUR për blerjet e fundvitit!

Ende nuk je i pajisur me kartë krediti?

Apliko dhe merr kartën e kreditit Mastercard® nga Intesa Sanpaolo Bank Albania në LEK & EUR nga muaji dhjetor deri në mars të vitit 2023. Përdore kartën gjatë kësaj periudhe dhe shpërblehu me 5.000 LEK në llogari. 

Kryej blerje në POS-e apo online me lehtësinë që kjo kartë ofron. 

Shijoji blerjet e fundvitit me kartat e kreditit Mastercard® në LEK & EUR dhe përfito më shumë!

 

 

Mastercard

Si Funksionon?


Në rast se aplikon për herë të parë për kartën e kreditit Masteracard ® në LEK & EUR ti bëhesh pjesë e fushatës. Përdore kartën e kreditit për blerje në POS-e apo online gjatë periudhës dhjetor 2022- mars 2023. Kryej blerjet e dëshiruara dhe shpërblehu me 5.000 LEK.
 

Fushatë Promocionale
Apliko
Apliko për kartë krediti Mastercard® në LEK & EUR brenda periudhës dhjetor 2022-mars 2023.
Merr & Përdor
Nëse kërkesa jote aprovohet merr kartën Mastercard®.
Shpërblehu
Shpërblehu me 5.000 LEK për blerjet e kryera brenda marsit 2023.
Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 22 76 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0

Faqja Zyrtare e Intesa Sanpaolo Bank Albania përdor Cookies për të të siguruar eksperiencën më të mirë të kërkimit. Duke klikuar mbi "Prano të gjitha Cookies", ti pranon për ruajtjen e Cookies në pajisjen tënde për të rritur cilësinë e lundrimit në faqen e internetit, analizimin e përdorimit të faqes dhe na ndihmon në përpjekjet tona të reklamimit. (COOKIE POLICY).