• No Suggestions Result

BLI DHE SHPERBLEHU

Apliko dhe merr një kartë krediti Mastercard® brenda muajit gusht 2023 dhe shpërblehu me 5.000 LEK.

Mastercard në LEK & EUR

Bli dhe përfito me kartën e kreditit Mastercard në LEK apo në EUR

Apliko brenda gushtit 2023

Fushata është e vlefshme për aplikime të bëra deri në 31 gusht 2023

Merr shpërblim

Shpërblehu me 5.000 LEK për blerje brenda periudhës gusht-shtator

Të blesh dhe të shpërblehesh, është e mundur me Intesa Sanpaolo Bank Albania!

Apliko për kartën e kreditit Mastercard në Lekë apo Euro, brenda muajit gusht 2023. Përdore kartën tënde të kreditit për blerje të thjeshta dhe të sigurta në POS-e dhe online. Për blerjen e parë në vlerën mbi 3,000 Lekë ose 30 Eur gjatë muajve gusht-shtator 2023, do të shpërblehesh me 5,000 Lekë.

Shijo blerjet dhe përfito vlerë të shtuar nëpërmjet transaksioneve në POS-e apo online. 

 

 

Mastercard

A e di se?


Karta e kreditit e Intesa Sanpaolo Bank Albania është një Kartë në LEK dhe EUR për Individë, e lidhur me një limit kredie të aprovuar nga banka që përfaqëson limitin e Kartës.

Ti ke mundësi të kryesh blerje në POS-e dhe online në dyqanet tua të preferuara dhe të paguash vetëm 5% të shpenzimeve mujore. 

Bli tani dhe paguaj më vonë me kartën e kreditit Mastercard! 

Fushatë Promocionale
Apliko për kartë krediti
Apliko për kartë krediti Mastercard® në LEK & EUR brenda muajit gusht 2023.
Merr & Përdor
Nëse kërkesa jote aprovohet merr kartën Mastercard® dhe kryej blerje gjatë muajve gusht-shtator 2023.
Bli në POS & Online
Kryej blerjen e parë në vlerën minimale mbi 3.000 LEK/ 30 EUR.
Shpërblehu me 5.000 LEK
Shpërblehu me 5.000 LEK në llogarinë e dedikuar të kartës së kreditit.
Karta e Kreditit
Karakteristika
  • Komisioni Vjetor FALAS për vitin e parë
  • Kryej pagesa në çdo POS & Internet FALAS
  • Limiti ditor për tërheqje parash 15.000 LEK / 150 EUR
  • Limiti ditor i pagesave "Contactless" 2.000 LEK / 20 EUR
Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 22 76 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0