• No Suggestions Result
OFERTE

Paguaj dhe Merr Shpërblime me Mastercard®

Të pushosh është puna më e rëndësishme këtë verë!
Nuk ka të paguar.

Përfitimet

Përfito nga pagesat me Mastercard

Paguaj me kartat Mastercard dhe merr pas 600 LEK në llogarinë tënde

1 gusht - 31 tetor

Fushata do të jetë e vlefshme nga 1 gusht - 31 tetor 2021

Mjaftojnë 10 transaksione

Kryej 10 transaksione në vlerën kumulative minimale prej 20.000 LEK

Mastercard

Fito nga blerjet


Kjo verë, më shumë se çdo herë tjetër, meriton të përjetohet plotësisht.
Shijoje çdo ditë me Mastecard®.

Bëj të paktën 10 apo më shumë blerje në shumën minimale kumulative 20,000 LEK me Mastercard çdo muaj deri në tetor, dhe do të të kthehen 600 LEK në llogarinë tënde.
 

Si funksionon?

  • Paguaj online ose në Pika Shitjeje (POS) me kartën tënde Mastercard*.
  • Kryej të paktën 10 veprime në shumën minimale kumulative prej 20.000 LEK brenda një muaji kalendarik.
  • Oferta është e vlefshme për çdo kartë të çdo kartëmbajtësi**.
  • Çdo klient mund të përfitojë maksimalisht 600 LEK në muaj për çdo kartë.

* Transaksionet në ATM nuk llogariten si pjesë e fushatës.

** Karta e biznesit Mastercard nuk përfshihet në këtë fushatë.

Fushata promovuese zhvillohet në tre periudha:

  1. Periudha e parë – nga 01/08/2021 deri më 30/08/2021, datat e përfshira.
  2. Periudha e dytë – nga 01/09/2021 deri më 30/09/2021, datat e përfshira.
  3. Periudha e tretë – nga 01/10/2021 deri më 31/10/2021, datat e përfshira.
Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 22 76 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0

Faqja Zyrtare e Intesa Sanpaolo Bank Albania përdor Cookies për të të siguruar eksperiencën më të mirë të kërkimit. Duke klikuar mbi "Prano të gjitha Cookies", ti pranon për ruajtjen e Cookies në pajisjen tënde për të rritur cilësinë e lundrimit në faqen e internetit, analizimin e përdorimit të faqes dhe na ndihmon në përpjekjet tona të reklamimit. (COOKIE POLICY).