• No Suggestions Result

Paguaj & Shpërblehu!

Kur vera më në fund është këtu. Nuk ka të paguar!

Paguaj shpejt dhe në mënyrë të sigurt me kartën Mastercard nga Intesa Sanpaolo Bank Albania dhe mund të përfitosh më shumë.

Ky vit më shumë se çdo herë tjetër meriton të përjetohet plotësisht! 

Shijo çdo ditë të verës me kartën Mastercard nga Intesa Sanpaolo Bank Albania dhe përfito më shumë.

Mastercard

Si Funksionon?


Bëj të paktën 10 apo më shumë blerje në shumën kumulative minimale 20.000 LEK me kartën Mastercard nga Intesa Sanpaolo Bank Albania çdo muaj deri në gusht dhe do të shpërblehesh me 600 LEK në llogarinë tënde.

Fushatë Promocionale
Periudha e parë
Nga 01.06.2022 deri më 30.06.2022, duke i përfshirë të dy datat.
Periudha e dytë
Nga 01.07.2022 deri më 31.07.2022, duke i përfshirë të dy datat.
Periudha e tretë
Nga 01.08.2022 deri më 31.08.2022, duke i përfshirë të dy datat.
Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 22 76 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0

Faqja Zyrtare e Intesa Sanpaolo Bank Albania përdor Cookies për të të siguruar eksperiencën më të mirë të kërkimit. Duke klikuar mbi "Prano të gjitha Cookies", ti pranon për ruajtjen e Cookies në pajisjen tënde për të rritur cilësinë e lundrimit në faqen e internetit, analizimin e përdorimit të faqes dhe na ndihmon në përpjekjet tona të reklamimit. (COOKIE POLICY).