• No Suggestions Result

FITO 500 LEK PER ÇDO 5 BLERJE ME VISA!

Bli me siguri të plotë dhe fito 500 LEK për çdo 5 blerje me kartat e debitit VISA të Intesa Sanpaolo Bank Albania!

Përfitimet

Ofertë e limituar

Oferta e vlefshme për blerje nga 1 Maj 2020 - 30 Qershor 2020

Bli me ZERO Komision

Bli me ZERO Komision në çdo POS në Shqipëri!

Përfito nga blerjet e tua

Përfito 500 Lek për çdo 5 blerje

Paguaj i sigurt

Shmang cash dhe paguaj i sigurt me kartat e debitit Visa Contactless

VISA

Fito nga blerjet


Paguaj pa asnjë komision duke përdorur kartat e debitit Visa të Intesa Sanpaolo Bank Albania dhe përfito 500 Lek në llogari për çdo 5 blerje të kryera në çdo Pikë Shitje (POS) në Shqipëri.

Si funksionon?

1. Bli me kartat e debitit Visa.

2. Asnjë komision për blerje në çdo Pikë Shitje në Shqipëri.

3. Shuma minimale për çdo transaksion duhet të jetë 500 Lek.

4. Për çdo 5 blerje do të kthehen në llogarinë tënde 500 Lek.

5. Blerjet duhet të jenë brenda një muaji kalendarik.

6. Shuma kreditohet në llogari brenda muajit pasardhës.

7. Oferta është e vlefshme për blerje nga 1 Maj 2020 - 30 Qershor 2020.

Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 22 76 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0

Faqja Zyrtare e Intesa Sanpaolo Bank Albania përdor Cookies për të të siguruar eksperiencën më të mirë të kërkimit. Duke klikuar mbi "Prano të gjitha Cookies", ti pranon për ruajtjen e Cookies në pajisjen tënde për të rritur cilësinë e lundrimit në faqen e internetit, analizimin e përdorimit të faqes dhe na ndihmon në përpjekjet tona të reklamimit. (COOKIE POLICY).