• No Suggestions Result

PAGUAJ ME VISA INSPIRE

PERFITO 10% ULJE NE BLERJET E TUA

PERFITO 10% ULJE!

Paguaj me kartën Visa Inspire dhe përfito 10% ulje në koleksionet e reja!

Oferta është e vlefshme nga data 14-31 mars në dyqanet Sport Vision, Sport Reality, Nike dhe BUZZ.

Kushtet e ofertës:

• Subjekt i shpërblimit janë kartat e debitit Visa Inspire të lëshuara nga Intesa Sanpaolo Bank Albania. 
• Fushata është e vlefshme gjatë periudhës 14-31 Mars 2024.
• Klientët do të përfitojnë 10% ulje në koleksionin e ri të dyqaneve Sport Vision, Sport Reality, Nike dhe Buzz, për pagesat me kartën Visa Inspire në POS-in e Intesa Sanpaolo Bank Albania.
• Banka rezervon të drejtën për të vlerësuar dhe vendosur mbi pranueshmerinë e veprimeve, nëse përdorimi i kartës është kryer në përputhje të plotë me marrëveshjen e përdorimit që klienti ka me bankën.
• Banka rezervon të drejtën që  të përjashtojë nga fushata klientë të caktuar nëse e shikon të arsyeshme.
• Banka rezervon të drejtën të ndërpresë fushatën në çdo moment.

people and bike

Lista e dyqaneve

Kliko "shkarko" për të parë listën e plotë të dyqaneve ku përfitohet oferta
Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 68 7573 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0