• No Suggestions Result

Përfito sot nga Oferta për Kredi Hipotekore!

Me interesa që nisin nga 2.6% fikse deri në 15 vjet!

Avantazhet

Investim i sigurtë

Normë e pandryshuar interesi për 8, 10 ose 15 vjet

Norma interesi që nisin nga 2.6%

Normë interesi fikse për gjithë periudhën e kredisë

80% Financim

Pjesëmarrja e Bankës në financim deri në 80% të vlerës

kredi
Normat fikse të interesit
  • Për 8 vjet 2.6%
  • Për 10 vjet 2.8%
  • Për 15 vjet 2.99%
Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 22 76 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0

Faqja Zyrtare e Intesa Sanpaolo Bank Albania përdor Cookies për të të siguruar eksperiencën më të mirë të kërkimit. Duke klikuar mbi "Prano të gjitha Cookies", ti pranon për ruajtjen e Cookies në pajisjen tënde për të rritur cilësinë e lundrimit në faqen e internetit, analizimin e përdorimit të faqes dhe na ndihmon në përpjekjet tona të reklamimit. (COOKIE POLICY).